[]

atm den para göndermek

iyi geceler bu konulara biraz uzağım atıyorum bursada kuzenim var para göndermek istiyorum 100 lira onun tc sini girerek mi oluyor mu o ordaki şubedenmi çekecek havale ücreti var mı artı olarak ne kadar varsa?




 
cvp lütfen kuzenimin ailesi köyde okumaya çalışıyor durumu yok ailesinin postanemi avantajlı atm mi acaba


  • _k_u_z_g_u_n_  (24.05.16 01:22:27) 
kuzeninizin banka kartı var mı? aynı bankayı kullanıyorsanız banka kartına havale yapmanız gerekiyor atm üzerinden. farklı banka üzerinden eft sanırım. 5-6 lira kesinti yapıyorlar her seferinde diye biliyorum. onun cep telefonu ve hesap numarası bilgilerini bilmeniz gerekiyor. postaneden gönderseniz de 3-4 lira gibi bir ücret kesiliyor diye biliyorum fakat emin değilim internet sitesinden bakabilirsiniz ptt'nin.


  • golgi aygıtı  (24.05.16 02:05:35) 
sadece onun hesap numarası lazım. geri kalan herşey için kendi bilgilerini kullanacaksın. yani parayı yatıranın bilgileri.

bankadan bankaya hesap işletim ücreti değişiyor. ortalama 5 lira diyebilirim. hatta bildiklerim iş 5 tl ziraat 3tl alıyor.
  • belkider  (24.05.16 02:06:51) 
Senin için araştırdım.

ptt'den upt ile isme gönderebilirsin, şubeden bir form dolduruyorsun. Online talimat da verebiliyorsun. Hangi bilgilerin istendiğini görebilirsin. Şu adresten bilgilere ulaşabilirsin. ücret alıyorlar. 100 lira için 11 lira diye hesapladım ben. www.upt.com.tr

atm'lerden hesap numarası gerekiyor. 6-9 lira alıyor onlar da.
  • shadowcat  (24.05.16 02:08:25 ~ 02:08:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.