[]

İletişimciyiz.com üyeliğimi silmiyor, nereye şikayet etsem?

kaç defa yazdım, mesaj yolladım, sildim ama hala google aramalarında adım çıkıyor.

ulaşılacak adres ve telefonları da yok.

yardımcı olabilecek olan var mı?

ille de sildirmek istiyorum. nereye şikayet edicem?

 
google'da aratınca adının çıkması onların hesabını silip silmemesiyle ilgili değil. silseler dahi adın çıkacaktır. google internetteki herşeyi indexliyor. onu ordan kaldırman için google'da tanıdığının olması gerekir :)

cevabımı iki alttaki linkedin soruna da cevap olarak alabilirsin.
  • mr.goodcat  (23.05.16 22:15:39) 
google'da bir tanidigin olmasina gerek yok. oradaki uyeligin sana ait oldugunu bir sekilde ispatlarsan, google arama indeksinden cikartiyor. daha dogrusu, bu bilginin google siteyi indekslerken gozukmemesi icin site sahibine uyarida bulunuyor, site sahibi de o bilgiyi silmeyi tercih ediyor. yok eger sitede silinmis olmasina ragmen google'da gozukuyorsa da , yine google bu aram sonucunu kaldirabilir. biraz google larsaniz ilgili google sayfalari karsiniza cikacaktir.


  • scars dont fade  (23.05.16 22:27:49) 
Aa bu iletisimciyiz.com bana da dert olmuştu baya. Seninle aynı şikayetten iletişime geçmiştim zamanında ama işe yaramamıştı, unutup gitmişim yıllar oldu.


  • halusinojen  (23.05.16 23:25:41) 
@mr.googcat,

silmedikleri kesin. sitede giriş yapabiliyorum zira.

ayrıca, google bir indekslediğini ömür boyu aramalarda göstermiyor.
Silinen şeyler bir süre sonra google'da da çıkmıyor.
  • gijilti  (24.05.16 20:37:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.