[]

cs:go esea

arkadaşlar selam,

cs go, esea kullananlara sorum: ekşide yazmış arkadaşın biri türkiye serverı var diye. kendi sitesinde göremedim. güncel mi bu bilgi?

bir de, orta düzey, belki de başlangıç düzey birine önerir misiniz esea'yı, hilesiz oyun için?

 
türkiye serverı hakkında çok bilgim yok fakat, oynayacağın tipler türk olacka. gerek yok yani öyle bir heyecan yaşamaya bence. kalite ortada çünkü malum. zaten 50-60 ms ile oynuyorum ben normal eu serverlarda, yeterli bence.

başlangıç düzeyindeki bir insana esea yı kesinlikle önermem. LE-LEM seviyesine geldiğinde deneyebilirsin, hadi DMG belki ucundan iş yapar belki. adamlar çok iyi çünkü. GE ve Supremeler oynuyoru esea da genelde. ha hileye dayanamıyorum dersen git oyna tabi de, keyif almayacağını garanti edebilirim. DMG olark ben keyif alamıyordum çünkü, adamlar başka boyutta.
  • liriamer  (23.05.16 20:42:03) 
türkiye serverı var evet ama sen seçip orası için queue yapamıyorsun. ancak o an denk gelip türkler çoğunlukta olacak kı sistem en yakın server olarak türkiye'yi seçecek. bana daha 1 kere bile denk gelmedi mesela. ne sikime açtılar bilemiyorum.

ha onun dışında liriamer'e katılıyorum. öyle bir seçme olsa bile seçmezdim ben olsam. 10 tane türkle oyun oynanmaz. psikolojimizi sokakta bulmadık.
  • xenophobe  (23.05.16 21:25:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.