[]

kaç para ulan bi alerji testi?

gidip yaptırayım.

not: sigorta olmadığından fiyatını soruyorum devlet ve özel için bilginiz varsa çok şükela olur.


 
özel arastırma hastanesinde 300 tl


  • all girls dream  (23.05.16 18:16:02) 
sorucagın bir sey varsa cekınme sor.


  • all girls dream  (23.05.16 18:27:19) 
soruyorum o halde :)

ben yaklaşık 2 ay önce aniden alerji oldum. ama garip bişeye. soğuğa.

insan soğuğa alerji olur mu bilmem ama soğuk havada birden heryerim kabarmaya başlıyor, 1 ay falan sürdü bu, sonra kesildi sanırım ya da yaz geldiği için olmuyor artık. neden olabilir bu ?
  • hakim oynayin dedi  (23.05.16 18:29:31) 
soguğa alerji duymadım ayrıca yapılan testtede soguk yoktu:) bende seboit dermatitte var soguk havalarde. cilt pürüzlü ve kırmızı oluyor seninde öyle mi?


  • all girls dream  (23.05.16 18:39:30) 
kırmızı kırmızı su toplar gibi oluyor :( ve inanılmaz rahatsız edici, 15 dakikada tüm kollarımı sardı resmen o aralar.


  • hakim oynayin dedi  (23.05.16 18:40:58) 
alarjı testine gerek olmayabilir bence. ama bi cilt doktoruna gitmende fayda var. krem falan veriyor.


  • all girls dream  (23.05.16 18:49:40) 
@ all girls dream

abi bende şöyle bi durum var. son 2 3 yıldır burnum inanılmaz akıyor ve hergün fiks hapşuruyorum hastalık belirtisi göstermeden.

türkiyede doktora gittim yani tamam işleri başlarından aşkın da çok sikko bi iş yapıp evde halı var mı diye sordu. var deyince de tamam sende toz alerjisi var halıyı at bu ilaçları da kullan dedi?! test mest hiçbişe yok. ilaçlar inanılmaz ağır. akşam 8de hiç uyumamıştım hayatımda. bi tanesinin de yan etkileri arasında halüsilasyondan tut intihar eğiliminde artışa kadar her bok var.

şimdi sorulara geleyim:
1. iğne tedavisi verirse iğneyi kendin yapabiliyomusun yoksa her seferinde doktora mı gitmek gerek?

2. arkadaşım nasonex allergy diye bi sprey önerdi tedavi edici anlık değil dedi de bu spreylerin tedavi etkisi hakkaten var mı ben ilk ondan duydum açıkcası.

3. devletle özel arasında test yaptırmanın bi farkı var mı? devletteki doktor damdan düşer gibi teşhis koyunca artık güvenesim gelmiyor açıkcası
  • KidLazer  (23.05.16 21:01:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.