[]

Kaskodan mı yaptırsak?

arkadan tampona vurdular geçen gün. Bu hasarı anlaşmalı serviste mi yaptırsak yoksa iyi bir yerde yaptırıp hiç hasar kaydına filan bulaşmasak mı?

Vuranın kaskosundan yaptırılacak sonuçta hasarsızlık bozulmayacak benim ama hasar kaydı oluşacak 1000 Tl civarıymış.
Diğer yandan kendimiz yaptırsak daha ucuza çıkar ama niye ceten para çıksın diye düşünüyorum. karşı taraf hasarsızlık bozulmasın diye hasarı karşılamak istemez sanırım.
Ne yapayım ben?

Bu arada VW servis böyle kullanamazsınız mutlaka yaptırın diyor.

@himmet dayıi, Bende anlamadım :) yerinden çıkmış filan dedi...
@dontpissmeof, Dışrıda, sanayide filan, daha ucuz ama kendi servisinde kaskodan yapılırsa 1000-1200 dedi servisteki eleman.

 
Niye böyle kullanamıyormuşsunuz ben onu anlamadım.

1000 liralık hasar kaydından bir şey olmaz. bu fotoğrafı da satmak istediğinizde alıcıya gösterirsiniz. Ben alacak olsam sorun etmem açıkçası.
  • himmet dayi  (23.05.16 17:49:17) 
yuh bu mu 1000 liraymış? araban var derdin var ak.


  • dontpissmeof  (23.05.16 17:51:49) 
etek altı çizik falan sıkıntı değil bunlar. kaskoyla boyattır, düzelttir tertemiz bin. @himmet dayi 'nin dediği gibi fotoğrafını 5-6 tane. arabanın senin araban olduğu belli olsun fotoğraflarda. satarken sıkıntı çıkmaz.


  • la rana  (23.05.16 17:56:09) 
Kaskoyla yaptir bir sey olmaz, zaten yine Boyalı oldugu anlaşılacak ya da siz söyleyeceksiniz bari nerede nasil yapıldığı belli olsun. Gecmis olsun


  • monkey  (23.05.16 17:59:06) 
Fotograf filan cekmeye gerek yok,kimse tampon boyandi yapildi diye takmaz,keza bu kaskonun mini onarimlarindan auto kingte yapilacak birsey ve hasarlarinizda gorulmeyecek.herhangi bir tampon tamircisine verseniz 200-300 lira tutar.


  • duptıs  (23.05.16 18:02:03) 
onu servis komple değiştirir, hasar kaydı da 1000 tl den fazla çıkar diye düşünüyorum.

bence önce sanayiye bir götürüp sorun, ordaki yontem aklınıza yatmazsa kaskodan değiştirsinler. pek birşey yok gibi duruyor
  • nucleon  (23.05.16 19:32:01) 
Yaptır. WW alacak adam 1000 TL hasar kaydının en ufak şeyden olacağını bilir.


  • Polaroid  (23.05.16 20:31:14) 
hasar sadece bu ise, tampon harici bir yerde hasar yoksa, sanayiye gotur once pasta sonra boya yaptir. Tamponun seklini de buyuk bir ihtimalle duzeltirler. Toplamda 300-400 lira tutar diye tahmin ediyorum ama sana asil faydasi hasar kaydi gozukmemesi olacak. Ayrica boya olcum makineleri plastigi olcemiyor diye biliyorum yani satarken boyali oldugunu da kimse anlayamaz. Tabi ben aracim boyali derim kimseyi yaniltmam diyorsan orasi ayri, ki bence dogru olan bu.


  • buenos  (23.05.16 20:37:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.