[]

Bu araba bu fiyata alınır mı?

Peugeot 307
2005 Model
119 bin km.
Dizel
Manuel

19 Bin TL'ye bırakıyor en son.

www.sahibinden.com

 
alınır niye alınmasinki


  • all girls dream  (15.11.09 20:43:54) 
e bi baktırın servise değişeni var mı yok mu, bağlasınlar bilg.e elektronik arızası olmuşmu hiç şeklinde. olumlu yanıt alırsanız alın.
fena değil.
bide aracın plakasını sordurun TRAMER'den mesajla. kaza vuruk yoksa güzel araç.
  • icemanr  (15.11.09 20:49:55) 
yetkili servisde expertiz almadan alma bence...
Aynı motorun 206da da kullanıldığını düşünerek çekişinin düşük olabileceğini tahmin ediyorum.Tabi ki beklentilere göre değişir söylediğim..

  • deneme2  (15.11.09 20:50:52) 
alınmaz bence, ama sebebi aracın kendisi değil, fiyatı. internetten kıyaslama yapmayın.

düzeltme: araç dizelmiş zaten, yine de daha uygun fiyatlı olanları rahatlıkla bulunabilir. fiyat konusunda şerh koymaya devam ediyorum:)
  • 7c  (15.11.09 21:06:50 ~ 21:35:05) 
307 ler hakkında peugeotun en çok sorun çıkaran aracı derler...ancak dizel için peugeot çok iyi bir seçim de derler...bir kaç ay önce araç alan biri olarak sana bir tavsiyem bir şeyi düşünüyorsan hemen yap,yoksa karar vermen gerekecektir ki bu da işi çıkmaza sokar...
19000 rakamı ii gibi...ancak araç siyah...yani dikkat et...genellikle ağır abiler kullanır bunları ve canına da okurlar araçların.bide ayrıca 307 lerin nesli eskidi...yerinde olsam o paraya daha güncel tasarımlı bir araç bakardım.gerçi c segment olmayabilir o paraya ama yeni seat ibizalara yada corsalara bi bak derim.ayrıca hb megane da gayet başarılıdır..2, elde filan...

  • werwee  (15.11.09 21:29:58) 
şirkette 40 kadar 307 var. aynı model diesel. çoğunu kullandım.
tek avantajı hayvan gibi az yakması. peugot diesel kadar az yakan araba zor bulunur.
ama bunun dışında eğer bir arabaya 20bin ytl verecek bütçen varsa başka araba bak.
hatta istersen 100 milyar verecek bütçen olsun gene de 307 alma. yol tutuşundan sarsılmasına, iç kalitesinden fonksiyonelliğine berbat bir araba.
kişisel tercihim megane. başka arabalara bak.
  • 1l0l1l1l0l0l1l1l0l0l0l1l1l0l1l1l1  (16.11.09 01:49:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.