[]

Kendinizden daha iyi hayat yaşayanları kıskaniyor musunuz ?

Mesela düsünsene adam her gün farklı bir ülkede ve yerde geziyor tozuyor .En güzel kadınlar ,en güzel arabalar onun oluyor.Geçen periskopta zengin üniversiteli gençlerin evde partilerini falan gördüm.(bunlar en fazla 18-20 ) Yaş aralığında zevk sefa içindeler.Lan biz öğrenciyken kira parasını çıkaralım iyiydik diyorduk.Bunlar karı kızla alemdeler falan dedim.Neyse uçağı olan lüks evlerde yaşayan zengin insanları görüyorum bazen.Acayip kıskaniyorum.Sonra neden aylık gelirim 100 000 dolar deil lan diyorum.Çok çalışıp kazanayım diyorum ama o da o kadar kolay değil..

Bunlar zihnimdeki düsüncelerdi.Size oluyor mu kıskançlık ? Ne düsünüyorsunuz ?


 
All day, all night.

(Tr) Her gün, her gece.
  • damdanakan  (23.05.16 16:19:00 ~ 16:50:21) 
Evet kıskanıyorum. Ama onlar hakkında kötü düşünmüyorum.


  • rakicandir  (23.05.16 16:19:23) 
Olmuyor. En fazla 'çok değişik hayatlar var' diye içimden geçiriyorum 10 saniye filan, sonra unutuyorum.


Afrika'daki çocuk videolarını izleyince üzülüyorum ama bir şeyler yapmak istiyorum.
  • fraise  (23.05.16 16:19:43) 
kendimden kötüleri görünce üzülüyorum
kendimden iyileri görünce küfür ediyorum.

  • Nox  (23.05.16 16:25:39) 
Kıskanmak kötü bir kelime ''Onun olmasın benim olsun.'' demek bir yerde.
Hayır kıskanmam o yüzden.
Gerçekten benim de hayalim ise özendiğim olur ama; ''Ne güzel onun olmuş, ondan eksiltmeden benim de olsa,isteyen herkesin de olsa ne güzel olurdu.'' demişliğim vardır evrene çiçekli böcekli mesaj şeklinde.
  • kaymaktutmayansicaksut  (23.05.16 16:28:16) 
Sadece kişisel gelişime önem vermeyip sadece para yiyen andavalları kıskanıyorum. hayatını yaşayan, zevk alan insanlara imrenirim sadece, helal olsun derim.


  • hakim oynayin dedi  (23.05.16 16:30:34) 
Kıskanacak kadar aklıma gelmiyor ki birinin benden daha iyi hayatı olacağı. Hayatım matah olduğundan değil, gayet sıradan bir hayat. Onun içinde geçinip gidiyorum ve kendi istediğim gibi yapıyorum, bana gayet güzel yetiyor, tatmin oluyorum. Daha iyisi olursa olur ama aramıyorum ve gözüme sokulmadıkça umursamıyorum. Arada "Artık bundan sonra şurada yaşasam" dediğim oluyor ama o kadar da önemli değil. 100 birim mutlu olmasam da olur; eşik tatmin değerini geçtikten sonra hepsi bir. Gözüme sokulursa da anlık bir burukluktan sonra unuturum zaten. Şu hayatın kullanım hakkı bende, istediğim gibi kah kullanıyorum, kah harcıyorum. Daha ne isteyeyim.


  • aychovsky  (23.05.16 16:36:35 ~ 16:38:06) 
Naber cenkist :))))

Yav öyle hayat mı olur. Boş boş hiçbir çalışma yapmadan yaşayıp gidiyorlar. İnsan boşluğa düşer. O partili ortamları periskoptan vs. görüyorum. Aşırı dejenere, çok sıkıcı ortamlar. Erkekler babadan gelen parayı yiyip tüketen, hayat amacı olmayan tipler. Kızlar zaten paralı asker. Sanki gençlik hiç bitmeyecekmiş gibi öyle oradan oraya yaşıyorlar :) Her gün başka şehir gezen o adamlardan da kaçı gittiği yeri detaylı olarak, sindirerek geziyor? İnstagramda paylaşıp like toplama amacı olmadan, sevdiği, merak ettiği için gezen kaç kişi var o ortamlarda? Bence pek azı. Tamamen fiziksel zevklerden oluşan bir hayat çok sıkıcı değil mi? Ben her gün gezsem, her gün parti yapsam yine sıkılırım. Hiçbir şeyi bokunu çıkararak yapmamak lazım. Bunları da kendimi de bildiğimden ben hiçbirine özenmiyorum :)
  • i ve been mistreated  (23.05.16 16:38:47) 
Evet.


  • lcha  (23.05.16 16:55:06) 
kötü bir hayat tanımı olmuş. sürekli parti kadınlar/erkekler, içkileri boca etmeler falan gerçekten birilerinin hayali yani. imrendiğim yapmak istediğim şeyler var. ama bu onlardan biri değil. kendini adayan hayatlara imreniyorum ben. ama kıskanmak asla. mesela bütün bir hayatını bir enstrumana, bir davaya, ne bileyim çocuklara köpeklere, bakterilere adayan insanlar. bunu aşkla yapan insanlara imreniyorum. tebrik ediyorum bir yandan.

kuzey ülkelerine imreniyorum biraz da. özgürlüğe daha yakın olan dünyalılara imreniyorum. yoksa yemişim partisini de arabasını da. hayalini kurduğum bir hayat değil. öyle bir zenginlikte gözüm yok.
  • windowsguvenlikduvari  (23.05.16 17:01:44) 
Kiskandigim tek insan grubu ozendigim dunyaca unlu basarili bilim insanlarin ogrencileri. Ugrasip gitmem ya da bu dogrultuda cabalamam, benim icin zaman ve kaynak kaybi olur. Ama onlarin zamaninda boyle bir firsati olmus ki muhtesem bir sey. Onun disindaki her sey benim icin tirt ve zamanla ulasilabilir. O yuzden sosyal medyada hicbir seyi kiskanmiyorum.


  • neferkitty  (23.05.16 18:10:26) 
Kıskanmaktan çok imreniyorum.


  • noluyo yaa  (23.05.16 18:50:56) 
Hayır, zengin insanlara özenenleri de hiç anlayamıyorum. Zenginliğin bi sınırı yok ki. Beton sevdalısı olmak yada betonun içinde fazla kalmaktan bence. Doğada biraz zaman geçirip kendini dinleyince nesnelerin anlamı değişebiliyor. Mutlu ve huzurlu olmak için zengin olmama gerek yok. İyi böyle


  • hasmetizm 2046  (23.05.16 23:03:19) 
hic asla, maddi durumu iyi olan kimse icin ulan ne guzel hayatlari var dememisimdir, mesut olsunlar ama ben benim boyle cok iyiyim.


  • exlibris  (23.05.16 23:35:12) 
benim yaşımda benden iyi hayatı olanlara imreniyorum.


  • nice tnetennba  (23.05.16 23:37:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.