[]

Tiyatro da oynamak istiyorum

Merhaba arkadaşlar,

Tiyatro da bir oyun da rol almak istiyorum. ametör düzeyde kendime bir uğraşım olsun hem de kendimi bu alanda yavaş yavaş geliştireyim.. amacım bu duyguyu deneyimlemek keyif alabilmek. yıllar önce lise de bir kaç oyunda oynamıştım . tavsiyeniz var mıdır nasıl bu işlere girilir çok uğraştırır mı beni? Yaşadığım yer istanbul, erkek 29 yaşındayım.


 
kısa zaman sonra eğer vakit yaratabilrsem ben de istiyorum bunu; bir yıl kadar dramaturji eğitimi almıştım, bu tarz kurslar işe yarayabiliyor. Belediyelerin falan tiyatro kulüpleri oluyor ya da imkan varsa özel kurslara gidebilirsin.

Beşiktaş sanat merkezi açıyordu yetişkin tiyatro ama kalitesini bilmiyorum.
  • arkburak  (23.05.16 07:31:46) 
Ben de çok istiyorum. Varsa bi yolu bana da özel mesaj ile ateşlerseniz sevinirim :)

Teşekkürler.

asl: 27,m,İst
  • gkn  (23.05.16 07:38:15) 
Ornegin diksiyon kursuna gidip Turkceyi daha dogru konusmayi ogrenmelisin. Yazim yanlislarina bakarsak daha uzun bir yolun var. Ironik olmus hatta.


  • Traveller  (23.05.16 08:30:07) 
tiyatro kursları var, bunların kendi içinde oyun sahneleyenleri var. hem kurs görüp hem oyun oynuyorsun yani. istanbulda çok vardır bi araştırman gerek.


  • cekilmis gayfe  (23.05.16 08:36:51) 
Traveller +1, belki hocalardan bağlantı çıkar tiyatroya.


  • freya  (23.05.16 09:20:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.