[]

Beşiktaş'ın forması sizce de tırt değil mi?

Babamın bana sözü vardı. Beşiktaş bu sene şampiyon olursa forma alacağım arkasına da adını yazdıracağım diye. Bugün Vodafone Arena'nın altındaki Kartal Yuvası'na gittik. Ekteki forma vardı bi de formaya benzemeyen şeyler vardı. Beko yazılı formalar vardı beğenmedim. Bunların vodafone yazısı aşırı büyük değil mi ya? 150 TL verip neden Vodafone yazısıyla gezeyim ki dedim. Tamam sponsor da biraz daha küçük olabilirdi. Almadım. Hafta sonu da formanın arkasına yazı yazmıyorlarmış. Bugün GS Store'den babama forma aldık ona yazdılar 5 dk da ben de almadım çıktım gittim. Tişört alıcaktım tribe girdim hiç bişiy almadım.

Siz ne düşünüyorsunuz bu forma için?

mobilden girenler için link:
blogesinti.com

 
çok çirkinmiş, ayaklı reklam panosu mübarek.


  • ambrosia  (22.05.16 23:24:32) 
Ben babama sampiyonluk hediyesi olarak siyah formadan aldim. Hem beyaz hem de cubuklu forma gayet cirkin bence de. Fener'in formalari da tirt, adidas bizim kulupleri bastan savmis bu sene.


  • kint  (22.05.16 23:32:52) 
yani normal forma bence, ayrıca ben formalarda reklam olmasını seviyorum reklamsız formalar çok sıradan. vodefone da beşiktaş'a yakışıyo. ben genel olarak beyaz sevmediğim için bu formayı almazdım ama siyah formalar gayet iyi bence, reklam olayı da beşiktaşa özgü değil her takımın formasındaki reklamlar bu boyutta


  • nundu  (22.05.16 23:42:23) 
sen 150 tl verdiğin şeyde bu kadarına dikkat ediyorsun, adamlar 150 milyon tl veriyor o ismi oraya yazsınlar diye; bikaç punto büyütme istekleri normal.

güzel futbol forması zor bulunan bişey, hele ki bizde. zaten alan da güzel olduğu için değil takımına destek olmak ve bakın ben şu takımlıyım demek için alıyor.

sallamıştım ama yakınmış: www.vodafone.com.tr
  • baba jo  (22.05.16 23:46:33 ~ 23:50:27) 
evet dandik. siyah forması çok güzel ama.


  • halitkin  (23.05.16 00:08:26) 
Yeni sezon formalarında noltalji havası yakalanacakmiş. Bir ay sonra cikar herhalde.


  • wertyu  (23.05.16 06:24:15) 
En sevdiğim forması. Geçen sezonun forması ama çok güzel bence. Bu seneki siyah da hoş. İkisini de aldım ben.


  • fuzzy olmak istemistim  (23.05.16 09:26:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.