[]

oyun ve film izlemek için uzun ömürlü laptop

10 yıllık masaüstü pc kullanımından sonra laptop almaya karar verdim. oyun için laptop önerilmiyor ama teknoloji gelişti artık yattığımm yerden de oyun oynayabilmeliyim. steamdeki her oyunu kaldırsın istiyorum. diğer bir aradığım özellikse ister indirip ister internet üzerinden film ve bilumum videoyu rahatça izleyebilmek. şarjı ortalama gitse de olur genelde evde kullanacağım için ekran boyutu ortalamanın biraz üstünde olsa sorun olmaz. sizce şunlardan hangisi bu özelliklere en yakındır

www.bimeks.com.tr


 
oyun bilgisayarı istiyorsan bunları unut. msi'ın, monster'ın gaming laptop'ları var, 5000'lere çıkmadan "steam'deki her şeyi kaldırsın" rüya.


  • celeron 300a  (22.05.16 23:07:52 ~ 23:09:51) 
www.teknosa.com

her oyunu kaldırır mı bilmiyorum, ama beni tekletmedi henüz. film için de 1080p çözünürlüğü var. çok hoş bir bilgisayar, ben çok memnunum.
  • reavelyn  (23.05.16 00:42:41) 
-ortalama bir bilgisayarla maksimum 4-5 yıl oynayabilirsiniz yeni çıkan oyunları, ağır oyunlar sıkıntı çıkaracaktır. bu 6 bin ve üzeri fiyata sahip laptoplara çıkmazsanız her zaman böyledir. zaten ekran kartı sektörü çok çabuk gelişen sektör. 4k'lar vesaireler havada uçuşuyor, o yüzden pek mantıklı değil o kadar para dökmek.
-mutlaka 17.3 inch laptop tavsiye ederim.
-eğer bütçeniz müsaitse şu bilgisayarla ortalama 4 sene boyunca çıkan oyunların %80'ini problemsiz ve ortalama üstü kalitede oynayabilirsiniz.
www.monsternotebook.com.tr
  • golgi aygıtı  (23.05.16 01:14:36) 
laptop ile pc arasındaki fark zaten fiyat/performans'a dayalı. Yani 3000 TL'lik bir bilgisayarın vereceği performansı laptop'tan almak istersen 5000 TL vermen gerekiyor.

Ayrıca yatarak oyun oynanmaz :)
  • oziloz  (23.05.16 11:23:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.