[]

Sakal

Hangi ara bu kadar moda oldu bu?
Herkes çeşit çeşit sakal bırakıyor, yakışanı da var yakismayanida. Türk filmlerinde ve özellikle dizilerdeki bütün erkekler sakallı. Şimdi türkiye-ingiltere maçını izliyorumda, adamlar parlak parlak dolaşıyor ne güzel (kane'de var azıcık ama o da yakıştırmış) bizimkiler sanki ormandan kaçmışlar. Hele volkan babacan... Aman aman.
Ben 1 haftalık olunca sıkılıyorum sakaldan, millet nasıl rahat ediyor? Ne zamana kadar sürecek bu akım?


 
Yurtdışında hipster akımının bir parçasıı ile moda oldu. Yurtiçinde minik oranda hipster, büyük oranda Muhteşem Yüzyıl ile moda oldu. Bir anda herkeste Kanuni sakalı olmaya başladı. Ne kadar sürer, bilmiyorum.


  • aychovsky  (22.05.16 20:59:29) 
Hipster ya da kanunici degilim ama sakalin, yakisiksiz erkegi biraz daha cekilebilir kildigini dusunuyorum. Bu nedenle sakalli dolasiyorum.


  • allah yazdiysa bozsun  (22.05.16 21:09:45) 
Bize hersey bir yil gec gelir,biz bokunu 2 yil cikaririz.garip garip adamlar dolasiypr kisa dar pacalar,kocaman kafalar.yazik kimin cocuguysa bunlar.


  • duptıs  (22.05.16 21:13:56) 
kılda keramet olsa götte bitmez mottosu ile yaşıyorum. Bence bi boka benzemiyor sakal.


  • Nox  (22.05.16 21:16:23) 
Maçta bu benim de ilgimi çekti ama bunların çoğu fazla sakal çıkmadığı için bırakmıyor. Bizde de yakışan var yakışmayan var dediğin gibi. Bir kere İstiklal'de tanıştığım Almanlar bize Türklerin sakal bırakma sebebinin müslüman olduğumuz için mi oldugunu sormuştu :)


  • Erensq06  (22.05.16 21:22:57) 
Çirkin yüzlerini saklıyorlar. Hem hipsterlar, hem Osmanlıcılar, hem Işidçiler derken her yandan sardılar.


  • Lim5  (22.05.16 21:35:50 ~ 21:37:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.