[]

Gss borcu hakkinda yardim sorusu

Subattan beri yazmislar valla. Askerden geldiydim. Fena. 1000 lira olmus. Bu borc varken ben tedavi olamam, ilac yazdirip eczaneden alamam dimi. Sigortayi kullanamam yani. Odemem sart yani dimi.

Bi de, nisan mayisa da yazmislar borc. Ben 1 nisanda ise girdim. Sigortam da yatiyor. Ama borc gozukuyor o aya ait. Niye olur bu, nasil cozerim.


 
akpye oy vermeyerek, verenleri ikna ederek, herkese doğruları anlatarak... başka yolu yok. ya da sikerim sigortanızı diyeceksin, sigortasız kazanacaksın, prim borcu şu bu hiçbir şeyi ödemeyeceksin, hastalanırsan paşa paşa cepten ödeyeceksin. ki daha ucuza geliyor.


  • elestirman  (22.05.16 11:35:28 ~ 11:36:00) 
Bimer e durumu anlatır yazi yaz. 2 gün içinde çözülür.
Ha yazmadan düzelmesi lazım ama şu memlekette kimse işini düzgün yapmadığı için..

  • niedy  (22.05.16 11:39:39) 
Sigortalı işe başladıysan tedavide olursun ilaçta alabilirsin ama gss borcunu ödemediğin sürece borç olarak kalır.O borcuda yapılandırırsan taksitle ödeyebilirsin.


  • nikex  (22.05.16 11:40:32) 
Bu arada evet nikex in dedigi gibi. Gun gelir de issiz kalirsan ve gss den muayene olman gerekirse odemen gerekir. Yoksa bekleyebilir borc. Ben olsam beklerim cunku elbet bir gun o borclar silinecek. Ben bekledim silindi.


  • niedy  (22.05.16 11:45:46) 
Haziran sonuna kadar hastanede tedavi olabilirsin. Sadece ilaçlarını karşılamaz sgk. Herhangi bir hastaneyi arayıp sor provizyon veriliyor mu diye.

Askerde olduğun süreyi de borca eklemiş olabilirler. Askerlik belgenle sgkya gidersen o sürede işleyen borcu da silerler. Benim de yapmam lazım aslında bunu. Üşengeçlikten gidemedim 4 aydır.
  • IncredibleMau  (22.05.16 12:06:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.