[]

vasita tavsiyesi

hacilar 3-5 ay bir ege kasabasinda zaman gecirecegim. ulasim biraz sorunlu burda. once motor alayim diye dusundum. honda cbf 150, yamaha ybr 125 gibi baslangic motorlarindan. motor ehliyetim yok ve almak icin 1-2 ay civarinda beklemem gerekecek.

bugun komsunun renault broadway aracini 6.500TL ye satacagini ogrendim. biraz daha koyup(+5.000) twingo, ford ka gibi araclar da alabilirim.

sahile inmek, civar kasabalara ulasim asil amac. burdan ayrilirken kolaylikla elden cikarabilmek de onemli.

toplam 1 ay kadar kiralik otomobilleri kullanmisligim var ama daha once ne motorum oldu ne de arabam oldu.

ne alsam sizca? motorsiklet mi? broadway mi? ka, twingo vs. mi?

 
broadwayin piyasasi hep olur. ben olsam sansimi emektardan yana kullanirdim.


  • galandar kostumu  (22.05.16 00:58:51) 
3-5 ay diyorsun bu işin yağmuru çamuru var arakadaşın olur vs. Bence araba al.


  • hayir bu koyden olsam nolcak  (22.05.16 01:00:34) 
sezon motora müsait. 50cc motorlar b ehliyetle de kullanılıyor olması lazım. 50cc 2 zamanlı temiz scooter her işinizi ucuza görür. bulmak zor olur ama. 4 zamanlı da yokuş yoksa iş görür.


  • icim urperiyor  (22.05.16 02:02:11) 
Broadway. Ideal bir ilk araba.


  • babilbaligi  (22.05.16 08:41:40) 
Araba daha güvenli. Broadway +1


  • phoenixboy  (22.05.16 11:45:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.