[]

defter gibi kullanabilecegim tablet

Tablet alacagim ozellikle laboratuarda deney notlarini saklamak, makale okumak vs icin. Hayalimdeki sey mesela bir seyin fotosunu cekecegim, fotosunun ustune direkt noklarla vs neyin ne oldugunu yazabilecegim. ya da baskida nasil not aliyorsam pdfin ustune oyle not alabilecegim bir sey. biraz arastirdim. param var ama har vurup harman savurmak istemiyorum. ipad air 2 ya da microsoft surface 3 (pro degil) makul geldi. normal laptopim windows. eskiden macbookum vardi. kullanim kolayligini seviyorum applein isletim sistemlerinin ama garanti bitince bozulursa yaptirmak icin servet istediklerinden sogudum kendilerinden. o yuzden surface 3 daha cok aklima yatiyor. ne dersiniz? ipad air 2 mi surface 3 mu?




 
Mesele not almaksa samsungun kalemli tabletlerinden al. Foto cekip ustune not alma var pdf ustune not alma var ekran goruntusu ustune not alma var.

Ben 800 lira gibi biseye aldim dizustu bilgisayar niyetine kullaniyorum.
  • babilbaligi  (21.05.16 21:41:44) 
bazı tabletlerde sadece kalemi algıla seçeneği oluyor ekranın yani elini ekrana yaslayıp yazdığında hiçbir sorun olmuyor aldığın tabletin o özelliğinin olmasına dikkat et. ipad'de yoktu diye hatırlıyorum


  • qazwsx  (21.05.16 21:48:56) 
ben de surface tavsiye edecektim, ama türkiye'de var mı bilmiyorum. varsa microsoft'tan şaşmayın. one note, microsoft ink, office lense vs. konularını hayli ciddiye alıyorlar özellikle windows 10 ile birlikte.


  • vizdilva  (21.05.16 22:09:19) 
bu iş için en iyisi surface, türkiye'de yaşadığmızı ve doları düşününce samsung.


  • celeron 300a  (21.05.16 22:13:20) 
buyuk ipad pro + apple pencil. akar gider.


  • groove  (22.05.16 02:20:18) 
"bence" surface +1. varsa firsat, pro + apple stylus +1.

imza: ipad air 2 + adonit jot script sahibi.
  • Silesius  (22.05.16 02:49:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.