[]

Skoda Fabia

Herkese merhaba,

Eşimde Honda 2010 model otomatik Honda Jazz var, hem eskimeye başladığı için hem de vites geçişleri/performans sebebiyle değişelim istiyoruz. Skoda Fabia gözüme güzel görünüyor bu ara. Performans anlamında da daha iyi Jazz'dan. Eksiğimiz cam tavan ve bir miktar iç hacim olacak gibi. 1.2 dsg Fabia kullanan var mı buralarda? Deneyimleriniz nasıldır?

Teşekkürler şimdiden.

 
dsg'ye laf atacaklar icin soyleyeyim, 2013'ten sonra cikan dsg sanzimanlarda problem yok :)

fabia'lar guzel, vites gecisleri filan jazz'dan cok daha iyidir. bir kere kullandim, bana hacim olarak kucuk geldi :( test surusu yaparsaniz size nasil gelecegini gorebilirsiniz :)
  • fakyoras  (21.05.16 20:52:54) 
Bende 2011 Dsg Jetta vardı zaten. 2 sefer kaldım yolda dsg arızası yüzünden. O arızalar da aklıma gelmiyor değil aslında:) Ama alacağımız araç garantili olacağından bi nebze yakınlaşıyorum tekrar dsg'ye.


  • hadi hadi  (21.05.16 20:54:09) 
www.youtube.com
www.youtube.com

şunları izleyebilirsiniz. alınır bence iyi araba. jazz'ı kaça satmayı düşünüyorsunuz bu arada? meraktan soruyorum.
  • signore  (21.05.16 21:30:34) 
@signore 44'e ilan verip 43 gibi satmayı düşünüyorum Jazz'ı.


  • hadi hadi  (21.05.16 21:33:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.