[]

yetişkin oyunlarından-kurallarından yorulmak

Çocukken her şey çok netti, iyi ya da kötü 1 veya 0 dı her sey.

sonra yetiskin olduk, selen şöyleymişte ahmeti eskiden seviyomuş ama sonra pelinle beraber olmuş selin bunu hiç unutamamış şimdi de sevgililiğe sıcak bakmıyormuş...

sonra bisürü gıybet olayları, dostun dediğin adam meğersem seni kıskanırmışta arkandan neler dermiş, sevdiğin kız dansederken diğer adama bu çocuk beni çok rahatsız ediyor dermiş falan.

Oluşmuştur kafanızda bişiler.

ya bu yetişkin yalan rüzgarı olayları beni çok yoruyor, tiksiniyorum direkt insanlardan .... Bu yüzden de uzak kalmayı seçiyorum. ama uzak kalmakta iyi değil tabi.

huzurlu yetişkin hayatı olan var mı? nasıl başarıyorsunuz?

 
Aynı fikirdeyim. Yetişkinlerin dünyasına alışmaya çalışıyorum. Bayağı bocaladım. Biraz biraz oluyor gibi ama emin de değilim. Net değil insanlar ve hep politika yapmak, lafları eğip bükmek zorundasın. Ki bu en kıl olduğum şeylerden biridir ama normalleşiyor benim için git gide. Kaç senedir şahit oluyorum. Binbir türlü dedikodular, kıskançlıklar. Laf taşımalar. Saçma sapan bir sürü olay. Yüze gülüp arkadan konuşanlar. Neden bilmiyorum. Herhalde hiç kimse ilişkilerini, çıkarlarını kaybetmek istemiyor. Bireysellikten uzak bir klan hayatı insanların hoşuna gidiyor. Ben elden geldiğince net olmaya çalışıyorum en azından. İçime atmamaya, içimden geçenleri de her zaman uygun dille aktarmaya çalışıyorum. Ama bunu aileye, çevreye yapabilmek için insanın maddi manevi biraz testisli olması lazım galiba. Güçsüzsen biraz riskli. Zaten millet de her açıdan sevgisiz, fakir, hep başkalarına muhtaç. Muhtaç olduğunun da yüzüne gülüp arkasından konuşuyor. Bok gibi.


  • i ve been mistreated  (21.05.16 12:49:28) 
Ben hic alltan iş çevirmeyi beceremem ama çok isterdim şöyle soğuk savaş taktikleri becereyim, boyle oyunları duyunca aninda cirkefe , kavgaya bağlıyorum. Bu sebeple de son zamanlarda topluma göre uyumsuz biri olduğumu düşünmeye başladım.
Özetle: yoruldum .

  • cabiday  (21.05.16 13:00:25) 
başaramıyorum ki.

iş hayatında yalandan bir yere geldim gibi bir durumdayım ama hiç istemiyorum ki. Çalışmak istenir mi allah aşkına? "Sevdiğin işi yap" da en büyük illüzyon. Gitara aşık bile olsan her gün saatlerce çalınır mı? Hiç mi bi kaç ay dans etmek istemeyeceksin? Ki insanlar meslek diye 20 yıl okuyup basur parmaklıyor falan..

Sevgili olmak da bi değişik, yaş olmuş 32; bir ömürlüğüne birine söz vermek de çok değişik geliyor. İnandım ve birden fazla insana bir kaç ömürlük yeminler ettim, hani nolduk şimdi? Onlar nerede ben neredeyim?

Kafamda sönük ampüller ve soru işaretleri ile gebercem gitcem.
  • jadle  (21.05.16 13:07:45 ~ 13:11:19) 
Arkadaşlarınızı daha iyi seçin.


  • 386 dx  (21.05.16 14:24:02) 
yalnız bir noktayı netleştirmek istiyorum; bu bahsettiğin yetişkinler dünyası değil. küçük çaplı, cahil, basit insanların dünyası. bunlardan tiksinmen olumlu bir işaret, bunu yapan insanlar bulundukları ortamdan gayet mutlular.

*çare sarıgül*

değil tabii ki, çare etrafında bulunan insanları ve onların sana uzaklığını iyi ayarlamak.
  • air  (21.05.16 14:29:38 ~ 15:01:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.