[]

Meclisteki en Tutarlı parti CHP idi. Bunu Açıklayabilecek var mı?

Dokunulmazlıklar konusunda en Tutarlı parti CHP idi(!). Bunu Açıklayabilecek var mı? Dokunulmzlıklar konusunda ilk tur oylamada CHP milletvekillerinin alınan parti kararına rağmen hayır oyu kullanması üzerine gelen eleştirilere selin sayek böke hanfendinin parti sözcüsü olarak yaptığı fizik yasalarına aykırı yorumunu yine fizik yasaları içinde kalarak açıklayabilir misiniz?




 
Bir zamanlar en tutarlı parti CHP'yse neden aylardır CHP'lilere laf sayıyorsun! Yok onlar soldu onlar dinsin diye CHP'ye laf atan sensin! Önce biraz dengeli ol! Gören de seni eski solcu falan sanacak! Bildiğin eğitimsiz, televizyonda ne görse inanan bir adamsın.

İkincisi Türkiye'de ve Osmanlı'da teba kültürü var. Bir padişah, bir ağa, bir mafya liderine insanlar bağlanır ve ne derseler onu yaparlar. Sen de onlardan birisin ki CHP'nin bu zihniyetten azıcık da olsa farklı olması sana tuhaf geliyor. Her CHP'li (aralarında tam ters zihniyette AKP'liler olsa da) bir parti başkanına, C.başkanına, bakana, mafya liderine, teröriste teba olmaz! Olanlar vardır, o ayrı. Bu nedenle her CHP'li Kılıçdaroğlu ne derse onu yapacaktır diye bir şey yok. Buna da parti içi muhalefet denir. Türk sağında böyle bir kültür yoktur. İyi ki azıcık da olsa Türk solunda böyle bir durum var.
  • Traveller  (21.05.16 09:49:59) 
CHP'nin o oylamaya evet demekten başka şansı yok. Eğer o oylamada hayır çıksaydı ve dokunulmazlıklar referanduma gitseydi hem referandumda kabul edilecek hem de referandum sürecinde sürekli CHP'nin PKK'ya destek verdiği iddiası ortaya atılacaktı.Siyasi açıdan doğru bir karar CHP'nin kararı.

İşin komik tarafı bi de bu iddiaları söyleyenler yıllarca PKK'nın kucağında oturmuş Aponun şiirlerini diyarbakır meydanlarında okutmuş şeref yoksunu AKP'liler.
  • Nox  (21.05.16 10:10:16) 
Tutarlı siyasi parti diye bir şey ben hiç görmedim, duymadım, bilmiyorum. Tüm siyasi partiler kısa vadede kendi çıkarını savunur ve bu çıkarlara ters gelebilecek herhangi bir eyleme girişmez.


  • philus  (21.05.16 12:07:12) 
Her kuşu... Bi CHP kaldı.

t24.com.tr
  • birşeylersoracağım  (21.05.16 12:25:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.