[]

çok acayip değil mi

"sevgilim esrarkeş/kumarbaz ama çok seviyorum", "sevgilim beni dövüyor ama aslında iyi biri", "eski sevgilim bana şantaj yapıyor ama ayrılık acısı çekiyorum", "sevgilim beni aldattı, ben de onu bıçakladım" vs. vs. çok acayip değil mi bu kafalar yahu? insan neden bu denli hastalık dolu ilişkisini devam ettirmeye çalışır? aklım almıyor benim valla, alan varsa açıklasın da ben de her seferinde hayret etmekten kurtulayım.




 
Aha bana laf sokmuş yine. O ayrılmamaktan değil, ayrılamamaktan oluyor. İlişkiler konusunda çok büyük konuşmamak gerekiyor. Ben de senin gibi beylik beylik konuşurdum, geldiğim noktaya inanamıyorum bazen. Oluyor yani.


  • istenmeyen evlat  (20.05.16 23:52:59) 
yokluktan olabilir, takıntı olabilir ya da sado mazo duygulardan dolayı olabilir.


  • japan  (20.05.16 23:55:24) 
ben de isterdim bi hatuna böyle acı çektireyim ama hala beni sevmeye devam etsin. hiç bu kadar kötü ve empatiden uzak olamadımm ama kadınların hala seviyor ve vazgeçemiyor oluşuna hayranlıkla bakıyorum. bu kadar cefaya rağmen hala seviyorum diyebilmek için salaklık mertebesinde de olsa gerçekten çok sevmek gerek.


  • Goddard  (20.05.16 23:56:32) 
biraz sadistlik bende de var sanırım.


  • Goddard  (20.05.16 23:57:07) 
buyuk konusmamak lazim +1 (ozellikle baskalarini da iceren mevzularda)

bi de insan iliskinin icindeyken objektif gozle gorup degerlendiremiyor. bitince veya ustunden vakit gecince lan ne salakmisim diyor. herkes mutlulugunun pesinde iste bi sekilde. hayret etme bana ne de gec bence.
  • in vino veritas  (20.05.16 23:57:27) 
işe yarar mı bilemem ama bununla ilgili güzel bir flood, bilgi bilgidir

twitter.com
  • freebird5406_2  (20.05.16 23:59:28) 
sonra efendi adamlar "4s kuralı gerçek" diyince laf ediyorlar...

valla bunlar doğru, ben de hayret ediyorum ama kadınlar duygusallık kartını kullanıp "ne yaparsa yapsın seviyorum" modunda takılmaya devam ediyorlar.

Büyük konuşma +1
  • rodriguez2  (20.05.16 23:59:54) 
ya ben de cok sukur oyle bir iliski yasamadim henuz ama buyuk konusmamak lazim+1

her an cok mutlu ve pozitif olamayabiliyorsun, o kisinin sana vakti zamaninda hissettirdikleri o kisiyi senin icin vazgecilmez yapabiliyor. normalde cok guclu ve taviz vermez biri bile olsan bir an bosluguna gelir, hayatinin kotu gittigi, zayif oldugun bir doneme gelir bir bakmissin boyle bir iliskinin icindesin. ya da daha kotusu, kendini onun arkasindan aglarken bulabilirsin (sen anlaminda degil, genel manada)
sonuc olarak allah gostemesin diyelim, cok da buyuk konusmayalim.
  • equine  (21.05.16 00:03:22) 
herkes de b yandan ufak ufak eleştiriyor ama korkuyor benim de başıma gelir diye :) çünkü herkes bliyor ki aşkın bi ucu deliliğe çıkıyor, gözünbaşka şey görmüyor. la ne çakalsınız valla.


  • Goddard  (21.05.16 00:05:46) 
insanlar boyle iliskilerden akilalmaz haz duyuyorlar baska bir aciklamasi yok.

Akli basinda bir insan "hihihi kisa giydirmez" diye mutlu olur mu? Mekanda baskasi bakti diye sinirlenen sevgilisiyle gurur duyar mi? Hicbir iliski dort dortluk degil, her iliskide tartismalar yasanir. Ama ulan kiskanclik meziyet midir allah askina? Haysiyetsizlik meziyet midir? Saygisizlik meziyet midir? Bunlar asagilik insan ozellikleri, ben cildiracak gibi oluyorum etrafimda gorunce. Siz nasil hayatinizda barindiriyorsunuz diye bagirasim geliyor bazen.

Ama seveni var demek ki, herkesin kendi popisi valla, beni insani olarak rahatsiz etmek disinda pek irgalamaz bu durumlar. Uzulur, destek olmaya calisirim. Destek olmak icin anlamak gerekmez cunku, ne kadar acayip de olsa. Belki boyle boyle anlatinca kurtulur kadinlar bu hastaliktan. Umarim.
  • evde liyakat kalmamis  (21.05.16 00:08:27) 
Aklin almaz cunku bunlar "akilalmaz" seyler. Stockholm sendromunu kiyisindan kosesinden yasayan cok var demekk ki.


  • stavro  (21.05.16 00:10:45) 
İn su fildişi kulenden de halkın arasına karış, devil :) bizler böyle bokun içinde debeleniyoruz işte


  • damdanakan  (21.05.16 00:10:57) 
Kadinlari kimi zaman onlardan cok onemsiyoruz...


  • Traveller  (21.05.16 00:13:36) 
uyuşturucu bağımlılığıyla paralellik gösteren davranışlar bence bunlar. hatta bir çok noktada uyuşturucudan daha keyif verici, ya da en azından hissetmesi daha zor şeyler yaşattığını düşünürsek baya baya özsaygı ve bilinç eksikliğiyle değerlendirebiliriz. sen kendine saygı duymuyorsan başkası niye duysun ki?


  • baba jo  (21.05.16 00:14:21) 
Varoş problemi bir nevi. Yeni bulabileceği de aşağı yukarı aynı tip olacak.


  • kelepir  (21.05.16 00:26:47) 
  • KidLazer  (21.05.16 01:10:37) 
insan iliskileri karpuz secmek kadar basit degil, ondan.


  • baldur2  (21.05.16 01:20:27) 
  • kakao  (21.05.16 01:20:30) 
Çok itici.


  • chiper  (21.05.16 01:26:23) 
Bende kendini cezalandırma eğilimi varmış. bayagidir psikologa gidiyorum. amigdalam sorunluymus biraz. ventral tegmental bolgem kucukken vucudumu kanatarak saclarimi kopararak yanaklarimi parcalatarak cezalandiriyordu beni. son yıllarda da beni uzecek olan ilişkiler kurarak bu mekanizmayi taklit ediyormus bilincaltim. y×rra yemisim :(
ayrıca kendime üzülmekten yataklara düşen zayıf güçsüz bir bünyem var. başkası bana naapabilir ki daha deyip öyle koyveriyorum. benim gönül iliskimden ne olur ki.
Bu durum hoşuma gitmiyor. ama allahtan sevgilim beni dovuyor ayrilamiyorum noktasinda da değilim onlarda da muhtemelen ergenlik&bagimli kişilik bzklugu var
  • madeleine elster  (21.05.16 14:38:26) 
stockholm sendromu.. 4s kanunu


  • selam  (21.05.16 16:53:26) 
Çünkü hikayeyi öyle anlatınca oltaya duygusal ilişki gurusu gibi görünmeye çalışan daha fazla sazan geliyor.


  • arnold schwarzeneger  (23.05.16 10:29:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.