[]

alamancı türkler - bmw3 ilişkisi

şu linkte neden herkes bmw3 diyor? ne demek bu? bmw3 diye bir araba modeli var ve türkler onu mu kullanıyor? öyleyse neden?


www.youtube.com

 
Bmw'nin uygun fiyatli bir serisi bu 3 serisi. 5 serisi ust sifin ve pahali mesela 3 serisine gore. Orada biraz para kazaninca da "biz de bmw'ye binelim" diyip cogu bu arabayi aliyor olabilir. Dikkat cektigine gore var boyle bir sey.


  • stavro  (20.05.16 23:15:47 ~ 23:16:24) 
araba bu: tr.wikipedia.org

modifiye etmesi görece kolay, lüks araba işte tam olarak niye seviyolar ben de bilmiyorum.
  • 10032007  (20.05.16 23:15:56) 
3 serisi demek istiyorlar. bu arada youtube'da ali can abi var. kendisi alamancı bir abimiz. 7 serisi bmw'si falan var... bence bu konular ondan sorulur :))

(bkz: alex745alejandro/ali can)
  • japan  (20.05.16 23:19:39 ~ 23:20:18) 
Türkiye'de 234362435 aylık maaşınla alamayacağın otomobili Avrupa'da gayet makul bir şekilde alabiliyorsun. Oraya gidip çalışanların da en büyük keyifleri, hobileri araba almak. Geçen yıl İngiltere'deydim ben bile £3000-5000 civarına hiç fena olmayan arabaları görünce "alsam mı lan?" dedim :D işte bunlar hep Türkiye'deki yokluk ve ağır vergiler.


  • rodriguez2  (20.05.16 23:28:50) 
alamancılar bmw'yi çok severler. model olarak da sportif sedan severler. bu şartları sağlayan en ulaşılabilir araba bmw 3 serisi.

tr'deki apaçiler aynı paraya fiat uno almaktansa neden gidip tofaş alıyorlarsa bizim gurbetçiler de ondan bmw 3 alıyor işte:)
  • victum  (20.05.16 23:58:14) 
o değil de videodaki yoruma dikkat ettiniz mi ?

'' Türkler oranın kürdü galiba amk grup halindeler pitbull gezdiriyolar kavga çıkarıyolar ''
  • Nox  (21.05.16 10:51:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.