[]

Patrona rezil oldum :((((

Bugün yaşadığım olay beni çok üzdü. Konu şu, patronum beni gubün yabancılr için verile kokteyl tarzı bir etk,inliğe götürdü. Normalde beni götürmezdi bu tarz lere içinden geldi herhalde. Neyse içeri girdik, patron patron olduğu için onu herkes tanıyor tabi herkes konuşmak istiyor. Bir 5 dk dan sonra göt gibi kaldım ortamda.

Herkes birbiriyle sohbete dalmış. Yani insanların sohbetine dalmak da kendime yediremedim çünkü herkes dikkatini sohbet ettiği kişiye vermiş. Yaklaşık 25 dakika kadar öyle sap sap dolandım. Sonra allahtan kanepe servisi filan başlkadı, yemek için bir kokteylmasasına geçtimm ve bingo ! ordakilerle muhabbete başladım. Masadakilerin hepsiyle tanıştım, özellikle bir kız vardı çok iligiliydi çalıştığım yeri öğrenince devamlı sorular sordu vs.. Sonra masa değiştirdim başka bir kızla sohbetederken patron geldi, araç geldi sen kalmak istersen kal dedi, yok dedim ev,im uzak olduğu için neyse arabaya bindik.

Aarabada dedim teşekkür ederim beni getirdiğiniz için. Ve patronun cevabı "ya gerçekten mi? ben üzüldüm ama senin için. sen yalnız kaldın. endişelendim ben senin için. böyle davetlerde kaynaşmak zordur. neyse ki ben bir adamı tanıyordum da o soktu beni gruplara. gerçekten zevk aldın mı? ben sana çok üzüldüm." ben bu lafı duyunca inanılmaz üzüldüm. zaten sosyal eksikliklerimi kafama takan bi yapım var. üstelik sonradan kaynaşmıştım insanlarla,patron da bunu görmüştü, neden böyle söyledi ki diye düşündüm. Sizile paylaşmak istedim dertleşme amaçlı ve belki tavsiyeler verirsiniz. Ayrıca patronumun böyle demesi, tamam belki kötü niyetli demedi ama daha yapıcı olamaz mıydı, sonuçta orda kızlarla sohbet ettiğimi gördü yani

 
ya böyle durumlarda direkt içimden ne geliyorsa onu söylüyorum. duygularını açık açık dile getirmek zor gibi gözükse de aslında iletişim kurmanın en doğal hali. yok ben aslında ilkin yalnız kaldım ama sonradan birkaç kişiyle sohbet iyiydi, ben keyf aldım diyebilirdin, bunları söylemekten çekinmemek gerek.


  • Goddard  (20.05.16 23:07:17) 
yani ben patron sanki kimseyle sohbet etmemişim gibi "ya ben sana üzüldüm ya" deyince, halime acır gibi, ne bileyim moralim bozuldu. bişey yapıcı bi şekilde de, karşındakini motive edici şekilde de söylenebilir. üzüldüm sonuçta kalbim kırıldı, rezil olmuş gibi hissettim.


  • sucuklu yumurta  (20.05.16 23:10:18) 
onun üzüntüsü seni neden üzüyor :)
o zaten bunu söylemeyi daha seni götürürken düşünmüştür. salla gitsin o öyle sansın.

  • Goddard  (20.05.16 23:11:34) 
yok üzüntüsü değil de acır gibi yapması üzüyor. ne konuştuk kızlarla diye de sorabilir, birkaç kişiyle sohbet ettiğini gördüm nasıldı diye de sorabilir vs. yani ezmek ego tatmini için bilerek mi götürdü diyosunuz


  • sucuklu yumurta  (20.05.16 23:13:47) 
Niye rezil olasin ya. Belki patron ilk yarim saat icerisinde senin sap sap durdugunu gorup uzulmustur, muhabbet olsun diye de yolda bahsetmistir. Kafana takma.


  • evde liyakat kalmamis  (20.05.16 23:14:48) 
Senin asosyal olduğunu düşünerek Sohbet edemeyeceğini düşünerek götürmüş ve seni insanlarla konuşurken görünce gicik mi olmuş acaba, gizli gizli senden huylaniyo olabilir mi


  • pamuk helvalar cebe  (20.05.16 23:15:01) 
patron çok içten konusmus, bır cok patron bılıyorum asla elemanı ıcın senın ıcın uzuldum ya da endiselendim demez.
rezil falan olmamıssın, herkes hayatta her konuda ıyı olmak zorunda degıl, sosyal yonunden daha kuvvetlı yonlerın vardır onlara yogunlas, ustelık kendı adına sohbet ederek basarılı bır aksam gecırmıssın bunun ıcın mutlu ol.

insanın hayattaki en büyük rakibi kendisi olmalı, bu kokteyl de sonlara dogru muhabbet ederek kendini yendin bence onemlı olan bu
  • hopp  (20.05.16 23:15:01 ~ 23:15:42) 
ya senin için üzüldüm demesi pek hoş olmamış ama rezillik bi durum yok bence ortada. hem kendi de demiş zaten böyle ortamlarda kaynaşmak zordur diye. direkt deseydin keşke başlarda ortama ısınamadım ama ilerleyen vakitlerde kaynaştım, keyif aldım diye. neyse bence bi sıkıntı yok.

ek olarak belki ben orada olsaydım bi iki yüzeysel konuşma yapıp eve dönüyor olurdum ama asosyal yönümü bu kadar kafaya takmıyorum. iyisin iyi.
  • olutaklidi  (20.05.16 23:15:40 ~ 23:18:14) 
cok takmissin ayrintilara, takma. patron yalniz kalacagini dusunup seni cagirirken yasadigi bi tedirginlik oldugunu anla, lan ne okuz herif hem beni cagirdi hem sap gibi birakti diye dusunme diye incelikle ve samimiyetle konusmus bence. abartma, buyutme. abuk bisi yok bu konusmada.


  • in vino veritas  (20.05.16 23:19:14) 
Sen kadınsın di mi? Şu iş hayatında sizler olmasanız o kadar güzel olacakki çalışmak anlatamam. Bu olaya bu kadar takılan abartan büyüten kişi ve bundan patron bana acıdı sonucu çıkartabilecek tek canlı sizlersiniz...


  • enkolaykullaniciadi  (20.05.16 23:19:36) 
@enkolaykullaniciadi

insanların hassas oldugu şeyler değişebilir emin ol senin önemsediğin bir konu da onun için aptalcadır bu durumda iş hayatında olman seninde mi gereksiz?

biraz olgunlaşın yahu herkes mi ergen
  • hopp  (20.05.16 23:22:35) 
rezillik bir durum yok sucuklu, patronun seni dusunmus iste, sevin bence.


  • sorusuolaninsanmodeli  (20.05.16 23:23:46) 
@enkolaykullaniciadi sizin gibi önyargılı seksist insanlar olmasa da insanca yasam cok kolay olacak farkındasın di miggg?

@sucuklu kardeş, abartmıssın bence patron ezik esas. zorla sosyalleşebilen bi insan oldugu icin senin de sosyallesmiş olman gözune batmıs olabilir. ama bu zorlama bi yorum, bence kötü bişiy yok bu muhabbette:) gayet normal
  • galandar kostumu  (20.05.16 23:29:53) 
bence patron iyi niyetli falan değil. gördüm üzüldüm :(((( diyeceğine seni de tanıştırabilirdi veya yanına çağırabilirdi. yarım saat seni izlemiş sonradan gelmiş üzüldüm diyor. enteresan.


  • sanguine mcqaer  (21.05.16 00:23:26) 
patronun bence hatalı bişe söylememiş. ben bir art niyet göremedim. keza patronum beni oyle bir ortama soksa ilk sefer, ben de zorlanırım ortama girmeye kimseyi tanımıyosun sonuçta. adam senin adına endişelenmiş böyle patrona sahip olduğun için mutlu ol bence.


  • KidLazer  (21.05.16 01:13:12) 
"teşekkür ederim" diyen birine "yaa ama ben sana üzüldüm :((" demek densizliktir bence. madem ortamı bilen o, yanında götüren o, yalnız bırakmaması gereken de o. senin yerinde olsam "başta öyleydi ama sonradan insanlarla kaynaşmaya başladım, üzülünecek bir durum yok" derdim.


  • devilred  (21.05.16 01:17:27) 
patronda yamukluk, seni kimseyi tanımadığın bir ortama getirip ortada bırakıyor. bir de yalnız kaldığını görüp ardından "oew çok üzüldüm." diyor. seni insanlara tanıştırıp en azından yanlarında dikilmeni sağlayabilirdi. biraz kötü niyetli geldi.
senin de "haa yarım saat pek konuşamadım ama sonrasında şununla şınunla tanıştım, muhabbet ettik bayağı. iyi bir gece geçirdim." vs demen gerekirdi.
çok alınacak bir şey yok aslında.
  • maq  (21.05.16 12:03:05) 
patron densizmiş müdehale etmemiş abartmış nasıl kafalardasınız yahu?

5 yasında cocuk mu elinden tutup gel abilerle tanıs desin adam, üzülmüştür içinden de demiştir ki bu kız-adam boyle ortamlarda rahat degıl bır daha getırmeyeyım. bu kadar basit.

ustelık tesekkur ederım cok guzel gectı demese adam bısey demıcektı belki de oyle deyınce ben de sen sıkıldım sandım manasında demıs ne var bunda? yapıcı olmak zorunda değil yazan kısının boyle bir beklentiye girmesi gereksiz. şirkette herkesın problemlerine cozum bulsun yaşam koçumu lan adam, senı cıkarır hazır sosyallesmişi var onu alır
  • hopp  (21.05.16 12:13:44) 
bence genel nezaket kurallarına dahildir bu. birini hiç tanımadığı bir ortama götürüyorsan (parti olur, toplantı olur, yemek olur.) yanindakilere kibarca tanistirirsin, konusulan konular da ayaküstü sohbetlerdir zaten.
seni davet eden kisi yapmiyorsa da, soru soranin yaptigi gibi ayaküstü tanisirsin diger insanlarla. sonra "yaa ama sen sıkılıyordun, çok üzüldüm." demek saçma geliyor. patron orada belki de "ben sıkıldığını fark ettim, ama gördüm sonra kaynastin." demek istedi ve sadece muhabbet acmaya calisti. belki de soru soranin alinganligi ve bakis acisi.

  • maq  (21.05.16 12:32:50) 
maq+1 ya seni tanıştırması lazımdı. patronun yaptığı saçma.


  • mit dir stehen die sekunden  (23.05.16 10:17:41) 
kusura bakma ama sende bi eziklik var sanırım. ben olsam direkt lafını kesip hiç öyle bişey olmadığını ve tanıştığın insanların nerede çalıştığı isimleri vs söylerdim. ben sonradan açılırım gibi konuşsaydın.


  • sarlatan  (23.05.16 10:44:40) 
Patron seni seviyor, büyük şeyler bekliyor ama sosyal ilişkilerde biraz yetersiz, içine kapanık bir yapın olduğunu düşünüyor.

Demek ki bir test olarak veya biraz açıl diye seni davete götürmüş. Ara arada kesmiş napıyor diye.

Şirkette ileriye dönük yükselmek istiyorsan, ufak adımlarla, çok abartıya kaçmadan bu imajı kırman lazım...
  • kartallar yuksek ucar  (23.05.16 10:57:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.