[]

kuzey ısıkları

duyurudan gidip gormus olan var mı? cok istiyorum gitmeyi. onumde 4 ay bos zaman var. bu ara gidilir mi? ne önerirsiniz?




 
Gundonumune (21 Haziran) kadar geceler gittikce kisaliyor. Hatta kuzeyde hic kararmiyor. Görme ihtimaliniz az. Su an bile saat gece 11e geliyor ve hava kararmadi henuz (Finlandiya'dan bildiriyorum, kuzeyinde bile degilim).


  • good clean fun  (20.05.16 22:46:33) 
benim bildigim gorme sansinin en yuksekoldugu zaman ekim-mart araligi. gidip gorme sansim ve bunun icin yeterli param henuz olmadi.


  • letheavendangered  (20.05.16 22:52:30) 
Kisin goruluyor diye biliyorum ben de.


  • stavro  (20.05.16 22:58:18) 
The lights are at their most frequent in late autumn and winter/early spring. Between late September and late March, it is dark between 6pm and 1am, and you have the best chances of spotting the lights.

However, remember how we told you about her being a diva? Aurora borealis likes it best when the weather is cold and dry, usually from December. Some will tell you that the driest weather, giving clear skies, is found inland, but that isn’t always true.

***
  • der meister  (20.05.16 23:14:37 ~ 23:15:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.