[]

Ekşi her şeyi gömme timi.

Artık ekşiyi bir şeyler hakkında bilgilenmek fikir edinmek için kullanamıyorum, her şey mi gömülür arkadaş, neden kimse hiçbir şeyi beğenmiyor?sanki herkes günlük biriktirdiği öfkesini ekşiden saydırarak gideriyormuş gibi geliyor artık. bir şeyler olsa da gömsek, biri çıksa onu da gömsek. ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında, ben mi abartıyorum?




 
Ofkeyi kusmak icin uygun bir platform cunku. Kimse o an karsinda degil, kimseyle yuzyuze degilsin, hem istedigini soyluyorsun kimseyleyle karsilasmadan hem de binlerece kisiye ulastiriyorsun.


  • stavro  (20.05.16 21:51:27) 
takdir ederken cömert değiliz, nefretimizi gösterirken oldukça cömertiz. malesef sorun halk tabanında. ekşiye özgü bir şey değil.


  • victum  (20.05.16 21:54:13) 
Ofkeyi kusmak icin uygun bir platform olmasından ziyade son yıllarda "bir şeylerden memnun olmamak" moda. ve baya salgın şeklinde iflah olmaz bir biçimde moda. ben son 1 sene falan sadece badilerim neler yazmış diye giriyordum, artık ona bile bakmıyorum çünkü ortama adapte sağlayıp onlara benziyorlar ufak ufak.


  • lucky strike  (20.05.16 22:01:34) 
Bu konuyla ilgili bir komplo teorim var, kaynağımın üstünde oturuyorum ama çok da mantıksız gelmiyor sanki. Bakalım, size nasıl gelecek.

Ekşi Sözlük bol kalabalık bir platform. Bir şeyden %1'i nefret etse ve yazsa ortalık nefretle dolar. Belki de bu nefrete boğucuların çoğu sadece nefret ettikleri bir şeye yazıyorlar. Ondan sonra da kendi sevdikleri bir şeyin altında nefret dolu yazıları görünce 'Herkes de nefret etmiş bundan' diye düşünülebilir. Aynı trafiğe çıkınca 'Bunca insan neden çıkmış' demek gibi bir şey bence. Bunları kesinlikle sana söylemiyorum, ne entry'ni gördüm, ne bir şey. Suç atma falan değil. Sadece hesaplayan kişi olarak 'Herkes nefret ettiği bir veya iki şeye döşese, ortalık nefret dolar ve biz ortalıkta nefreti görürüz' diye bir teorim var.
  • aychovsky  (20.05.16 22:02:32) 
@aychosky yorumun mantıklı, belki de sadece nefret ettiklerine yazıyorlardır; ama girdiğim çoğu başlıkta nefret söylemleri hat safhada. ki eğer insanlar sadece nefret ettiği şeyler hakkında yorum yapıyorlarsa bu da bir sorun bence, eski entrylere bakıyorum insanlar daha ılımlı daha makara. ama şimdi direkt giydirmece.


  • arkburak  (20.05.16 22:06:34) 
ya mesela nedir gömülmüş dediğin şey. popüler bir şeydir muhakkak. sinemada oynayan, reklamı yoğun yapılan filmlerin başlıklarına gir herkes giydiriyor. daha bağımsız, izleyeni az filmlerin başlıklarına gir daha klas yorumlar var. yani bi konu ne kadar güncelse, o kadar saçma insanı çekiyor.


  • baal  (20.05.16 23:21:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.