[]

Gözlüğün çok bilinen bir marka olmaması sorun olur mu?

Daha önceki duyurumda da bahsetmiştim, yüzüme yakışan gözlüğü bir türlü bulamıyordum. Bugün yine tüm gözlükculeri talan ettim, aklımda burda da önerilen ray-ban'ın bir modeli vardı ama denediğim bütün gözlükler büyük geldi. Belki 50 tane gözlük denedikten sonra avm içinde bir optikciye girdik; bir gözlüğü taktım ve yüzüme tam oldu. İçime de sindi alıp çıktım ama bildiğim bir marka değildi.

Gusto diye bir marka, giyim markasiymis esasen sanırım. 300 lira gibi de bir para verdim. Garantisi filan da var.En kötü yüzüme yakışan ray-ban filan bulursam yine alırım dedim.

Şimdi gözlükte bilinen bir marka olmadığı için kötü mü yaptım diye düşünüyorum. Marka olmaması gözüme zarar verir mi ki? Tam da yüzüme yakışanı bulmuştum. Ne dersiniz? Takayim mi? İade edeyim mi?

 
Sertifikalari vb yok mu? UV400 gibisinden


  • kuehles blondes  (20.05.16 21:39:25) 
kotu yapmadin. marka olmasiyla camlarin alakasi yok, 300 lira verdiysen muhtemelen camlari kalitelidir. sordun mu alirken camlari nasil diye?

rayban alirken rayban yazisina para veriyorsun :)
  • fakyoras  (20.05.16 21:39:54 ~ 21:40:09) 
Sordum sordum, sertifikaları filan var. Polarize özelliğini de test ettik hatta.


  • fraise  (20.05.16 21:41:44 ~ 21:47:11) 
ben tahtakaleden aldım onu takıyom, sence sorun mu?


  • balpolen  (20.05.16 21:43:29) 
yıllardır 20 liralık gözlük takarım. hiç bir şey olmadı daha.


  • victum  (20.05.16 21:43:52) 
Hocu yakisan bir cerceve al, gec. Takilan cam apayri bir mesele, optikciye bagli. Ben cama cerceveden fazla para verdim mesela transition oldugu icin. Sonra cerceve kirildi, adamlar bana yenisini postaladi, ben de eskisini geri gonderdim filan (online gozluk satan bir sirketti). Takilma markasina, D&G cerceveler goruyorum mesela, hem bariz cirkin, hem de gozlugun yanina basiyorlar essek kadar D&G, damgali esek gibi geziyorsun.

Not: gunes gozlugu diyorsan polarize olmasi ve uv filtre olmasi lazim, onlara bak iste.
  • fortisvita  (20.05.16 21:44:21 ~ 21:45:10) 
Victum, o 20 liralık olanları takınca ben mide bulantisindan duramıyorum mesela. Bunda öyle bir şey olmadı tabii.


  • fraise  (20.05.16 21:46:22) 
Polerizeymis yuzunede yakismis tak gitsin moda markası vs olması gereknlmiyir illa


  • all girls dream  (20.05.16 21:50:50) 
polarizeyse boşver markayı :D


  • la noix  (20.05.16 22:19:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.