[]

bana gözlük alalım

rayban rb2140 modeli çok pahalı.
model şu:

www.ray-ban.com

bununla şu aşağıdakinin arasında fark yok dimi.marka dışında.
adamlar birebir benzerini yapıp kendi markalarını koyuyor;

urun.gittigidiyor.com

ya da

urun.gittigidiyor.com


yani ray ban almak yerine bunlardan birini almak daha iyi olmaz mı ?

birebir ne kadar benziyorlar sizce 10 üzerinden..
cidden ama.

 
olmaz abi güneş gözlüğü gerçekten önemli bir şey ben bunu geçen sene aldığım gözlük ile anladım. Senin gibi düşünüyor ve hep 2.3. linkteki gözlükleri kullanıyordum bir süre sonra gözlerim sikildi. Güneşte daha çok mu çekiyor napıyor diye siyahtan mı nedir anlamadım durduk yere gözlerim yanıyor sulanıyor. Geçen sene attım hepsini Prada'dan bir gözlük aldım o zaman 480 lira falandı şimdi 600 olmuş denk geldim avm de. Ama dünya varmış dersin. Gözlerine yazık etme abi sakın. Hiç takma daha iyi.


  • gozu acik sevisen yahudi  (20.05.16 00:33:15) 
kesinlikle alma. ALMA. ver parasını rayban al yıllarca kullan. kalitesiz güneş gözlüğündeki sıkıntı şu: koyu renk cam karanlık ortam yaratıyor, göz bebeğin büyüyor. ama cam lakitesiz olduğundan zararlı ışınları önleyemiyor. dolayısıyla büyük göz bebeği=daha çok göze temas eden zararlı ışın. yani 2 ya da 3ten birini alacağına hiç alma daha iyi. 6-7 sene önce indirim kovalayıp orijinal rayban aldım. hala kullanıyorum.

güneş gözlüğü aksesuar değil, model tabi ki önemli ama asıl önemli olan cam kalitesi.
  • minguinho  (20.05.16 00:46:15) 
özellikle rayban gibi markaların 2 al bir öde kampanyaları oluyordu her sene boynerde. onu takip edip bir başka arkadaşınızla ortak girebilirsiniz?
ayrıca gösterdiğiniz ikinci modelin wayfarerle alakası yok üzgünüm. yüzde inanılmaz farklı duracaklar. ilk likteki orjinal gözlükteki cam açısı o gözlüğü orjinal yapan tasarım

  • shubulubapshubaptishaluva  (20.05.16 07:38:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.