[]

kızlar tinderda neye bakıyor?

yaw eskiden bir ton match alırdım şimdi ufacık kızlar beğeniyor anca.
denediklerim:
- kedili foto
- londralı foto
- ben

vay arkadaş ya. zaten ekmek kuyruğu gibi 43534534 erkek var. görecekler de like atacaklar da. kız olsam ne ego tatmin ederim haa.

bio'm da kötü. oraya bir el atayım sdfsdfs

bir fikir verin güzel kızların dikkatini nasıl çekicez?

(eldeki hamur bu, bir yol olmaz hamurdan)

danke.

 
cogu instagram follower kasiyor. okadar umutsizler yani :)


  • duyurumvar  (19.05.16 21:10:22) 
evet ya snap mnap gudik şeyler yazmışlar

neyse ümitsiz kız iyidir bu durumda hahhahahaha
  • passion rules the game  (19.05.16 21:11:31) 
bebege etilere filan gel,güzel giyin burda ferrari, lambo filan cok, birine yaslan fotonu ceksin arkadas.Gökten a. diye like yağar.hadi hayırlı isler.


  • Lola90  (19.05.16 21:13:20) 
Reel hayatta neye bakıyorsa ona : 1: PARA 2: YAKIŞIKLILIK


  • Nox  (19.05.16 21:13:32) 
Tr yi keşfettiler tüm yabancı model manken ergenler burda görünüp takipçi kasıyorlar arıtk :)

tinderda yadığın gibi 3 kural geçiyor
yabancı ülke fotoğrafı
hayvanlı fotoğraf
ortamlı fotoğraf

bunlardan 2si en az
  • Cursed Chico  (19.05.16 21:20:01) 
Sanal alemde kız düşürmek gerçek hayattan zor. Çünkü dediğin gibi abaza bol ve gerçek hayatta cesaretsizliklerini orda kullanıyorlar.


  • Erensq06  (19.05.16 21:23:24) 
oncelikle caresiz kiz iyi degildir, onlar gercekte caresiz olduklari icin yapmiyorlar cunku. takipci kasan kizlarin hicbirinin umrunda olmazsin, bosuna onlara yurume.

onun disinda lola90 ve Nox+1
tinder'da cogunlukla zenginler ve cok yakisikli/guzeller sevisiyor. orta halliler birbirini cok zor buluyor. ama cook da imkansiz degil. oglanin fakir oldugu ve kizin da cok guzel olmadigi ama tinder'dan tanisip sevistikleri bir ornek oldu hayatimda. sen yine de guvenme tabii buna. zengin degilsen ya zengin gorunmeye calis, ya da sil direkt, hele tipin de yoksa. tipim idare eder diyorsan birkac zengin item iceren fotograf ekle. yurt disi fotograflari bence igrenc mesela, herrrrkeste var cunku. ferrari, maserati herkeste yok. en guzeller de sadece onlara gidiyor. ha, ben en guzelleri hedef almiyorum zaten diyorsan da, orta halli zengin item'lari da yeterli olur. (orn: mercedes, bmw, artik herkeste oldugu icin cok tavsiye etmesem de en son model iphone) ama senin yurt disina gitmis oldugun bilgisiyle ne yapsin ki? cok sacma. zengin oldugunu baska yollarla belli et. selfie de ben olsam begenmezdim ama begeneni cikabilir, bir tane de guzel bir selfie koy. kedili foto da koyma.

hayirli isler.
  • equine  (19.05.16 21:32:09 ~ 21:33:30) 
yakışıklı mısın? 22 23 yaşa kadar kızlar tipe bakar. ya gelirin ya da giderin olucak. yok öyle kediye like.


  • madeleine elster  (19.05.16 21:40:02) 
yoklukta giderim var

o zaman ben rakiplerimi elemem lazım hahah superlike atiim de önlere çıkiim
  • passion rules the game  (19.05.16 21:41:46) 
Valla ben sıfata bakıyorum. İnsanın ne olduğu yüzünden anlaşılır. Arabali foto koyanlari, dövmeli sakallı neo hippi tipleri, takım elbiseyle koltuğa serilip bacak bacak ustune atanları, ustsuz foto koyanlari, gümüş ya da altın bileklik takanlari profile bakmadan unlike ediyorum.


  • damdanakan  (19.05.16 21:58:10) 
Ha bi de spor salonunda foto cektirenleri, kaslilari, foto modelleri. Ayrıca arabana gelecek kızla ne konuşmayı bekliyorsun. Ha dersen ki ne konusucam, sevissek yeter; o kızlar arabanın olmadığını anlayınca ne olacak.


  • damdanakan  (19.05.16 22:00:20) 
tinder kullanmıyorum ama arabalı fotolar aşırıııı itici geliyor.

bence foto seçimlerin doğru. ama yakışıklı değilsin. hadi bir şekilde, filtrelerle fln kendini yakışıklı ve zengin gösterip birkaç kızla konuştun diyelim, reelde görüştüğünüzde her şey ortaya çıkacak ve o iş yine olmayacak. tinder işini bırak derim.
  • peggy  (19.05.16 22:06:44) 
neye bakmıyorum?:
-Arabalı fotolara (ben zaten zenginim heheh)
-yüzün görünmediği karanlık/efektli fotolara, (ben çirkinimmmm ve bunun farkındayımmmm diye bağırıyo o fotolar)
-Profili sadece selfielerden oluşanlara (selfie çeken erkek maldır)
-Evcil hayvanını kameraya sokarak sözde sevimlilik taslayan tipitiplere. (Napıcam golden retrieverınla mı match olucam?)
-Spor salonunun aynasında/üstsüz foto çeken vücutlu abilere (Kafası "sen benchte kaç basıyosun"dan başka şeye çalışmaz)
-kadın gibi kısa paçalı skinny jean ve babet tarzı ayakkabılar giyen, saçları yapılı çok "fashion" erkeklere.
-sakalından yüzü görünmeyen çok şekilli hipsterlara
-güneş gözlüklü fotoğraflara (yüzleri olmasa tatlı çocuk aslında hepsi)

Yakışıklı olsun tabi ama düz adam olsun. Kasmasın. Kısaca kız düşürmek için çabaladığı çok belli olan tiplere bakmıyorum.
  • ambrosia  (19.05.16 22:23:43) 
Tinder bizim ülkede ölü, boşuna yıpratma kendini. Altından sanki!


  • redeath  (19.05.16 22:25:59) 
ambrosia + 1 kesinlikle.


  • mobydick  (19.05.16 22:27:07) 
şu ana kadar söylenen bütün tiplemeler piyasada bolca bulunan tipler. ve bil bakalım neden bolcalar? cevap: "TALEP"

bizde seçen kadın, o yüzden erkek modası diye bişey yok; erkekler kadınlar neyi beğenirse onu seçiyor. mevcut trend çok eski değil, hemen değişmez. o yüzden yukarıdakilerin yapma dediği her şeyi yaparsan daha büyük bir kitleye hitap edersin. he, hepsi bizim duyurucu gızlar kadar akıllı bıdık olmayabilir ama alacağını onlardan da alırsın, hatta onlardan daha kolay alırsın.
  • baba jo  (19.05.16 22:27:22 ~ 22:28:42) 
tinder hesabım yok ama eğer olsaydı direkt arabaya yaslanıp poz veren barzolar ile şirin görünmek için evcil hayvanları kullanan klişe herifleri elerdim. ardından kendini aynada üstsüz çekenleri unlike ederdim.

sanal ortamlarda tek baktığım şey YAKIŞIKLILIK! ama öyle böyle yakışıklılık değil hayvan gibi yakışıklılık. ardından (tabii biraz konuştuktan sonra) kafası çalışıyor mu buna bakardım. imla ve noktalama işaretlerine uyuyor mu, mantıklı ve kurallı cümleler kurabiliyor mu bunlar önemli. gerçi eğer insanüstü yakışıklı değilse kafasının çalışmasının hiçbir önemi yok benim için. suratına bile bakmam.
  • köstebek kurabiye  (19.05.16 22:41:48) 
@acemi: kızın abazani bakar öyle tiplere :) iyi vursun a bakmiyorsun işte, yoksa o steroidden şişmiş tipler sandığın kadar "iyi vurmuyor". Kimden nasıl bi performans çıkacağına kasına, arabasına bakarak anlayamazsın. Bari insan gibi biriyle muhatap olayım diye düşünüyorsun o noktada.


  • damdanakan  (19.05.16 23:01:34) 
ben de arabalı, üstsüz fotoğraf koyan, param var diye bağıran tipleri direkt geçiyorum.

okuluna bakıyorum (yine amerika'da orada burada parasıyla okuduysa beni aşar, ama itü odtü boğaziçi artı puan)

işine bakıyorum, kendi işinin patronu, xyz holding yk üyesi gibi profilleri direkt geçiyorum yine.

ambrosia selfie çekenleri geçiyorum demiş; ben kasıntı ve yapmacık pozlar verenlerdense samimi selfieleri tercih edebiliyorum

hep yurtdışındaki fotoğraflarını koyanları da geçiyorum yine paralıyım diye bağırıyorsa.

zeka parıltısı gösteren bio'lar dikkatimi çekiyor.

kedili fotografları değil de köpekli fotografları olanlar böyle sorumluluk sahibi mesajı yolluyor bilinç altıma onlara bir bakıyorum.

ortak arkadaş varsa referans olur güvenilirlik açısından.

ortak facebook llike'ları da fikir verebilir
  • çakıstes  (20.05.16 00:07:07) 
Kendi götlerine bakmadıkları kesin.

Ortalama ve altı kızları, Instagram linki paylaşanları vs. sola at. Match sayısı çok artacak.
  • arnold schwarzeneger  (20.05.16 09:44:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.