[]

İnsanlar neden paten kullanmıyor

Neden hiçbir yerde yaygın değil ki bu? Ömrümde hiç kaymışlığım yok ama uzaktan bakınca çok pratik geliyor lan. Çantada taşı, çıkarıp tak, sal kendini mesela Bostancı'dan Kadıköy'e kadar, hop iskeledesin, karşıya geç. Yoksa çok mu yorucu? Mesela iyi öğrenilse hayatı kolaylaştırmaz mı?




 
Bir de mobil için de edit özelliği yapmak çok mu zor? Başlığım soru işaretsiz kaldı öyle, takıntılı adamımdır.


  • soso  (19.05.16 19:53:20) 
Ben kullanmasını bilmiyorum. Bilsem kullanırdım.


  • angelus  (19.05.16 19:55:21) 
şu anki asfaltta, kaldırımlarda kullanmak biraz sıkıntılı yani. kısa yol tamam da uzun süre kullanılmaz, ben kullanamam bence diyim. bisiklet yolları olsa bi ihtimal oralardan gidilir. her yer sahil gibi düz zeminlere sahip olsa oki doki.


  • zannedersem tek eksiginiz bendim  (19.05.16 19:55:38 ~ 19:55:57) 
paten dediğin kocaman şey, ha deyince çantaya koyup her yerde gezdiremezsin, yük olur. bahsettiğin yerlerde zaten paten kullanan bayağı insan var. onun dışında türkiye gibi bisikletlilerin, motosikletlilerin insandan sayılmadığı bir ülkede patenle sokağa çıkmak pek mantıklı değil. hele ki çok hakim değilsen. yollar/kaldırımlar berbat. birine çarpma ihtimalin her zaman var. yürümek gibi değil ki.


  • der meister  (19.05.16 19:56:40) 
inişli yokuşlu bir ortamdayız. belki ondandır. kullanan kullanıyor ama spor amaçlı ve kısa, düz mesafelerde.


  • sutlu nescafe  (19.05.16 19:57:08) 
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum da caddebostan, bostancı, yeşilköy , florya sahil patencilerle dolu.


  • evimin paspasi  (19.05.16 20:02:14) 
Ya o patenciler zevk için öyle kayıyor. Ben ulaşımı sağlarken uygun yerlerde kullanmaktan bahsediyorum. Bu arada sadece İstanbul diye düşünmeyin. Yurtdışında yolların gayet uygun olduğu yerlerde de bisiklet kadar yaygın değil. Daha genel soruyorum yani.


  • soso  (19.05.16 20:06:05) 
pratik ve guvenli degil
cogu kisi kullanmasini bilmiyor
yollar uygun degil
diger insanlar okuz
bisiklet kadar hizli ve pratik degil, insanlar bisikleti bir yere baglayip gidebiliyor ama koca ayakkabiyi surekli elinde tasiyamazsin.
  • equine  (19.05.16 20:07:35 ~ 20:09:18) 
Cunku bisiklet daha verimli. Paten kullanirken daha fazla enerji harciyor ve yoruluyorsun. Ayrica dusup yaralanma riski de bisiklete gore cok daha yuksek. Portatifligi konusunda da katilmiyorum, bisikleti her yere kitilleyebilirsin.


  • scars dont fade  (19.05.16 20:08:28) 
@soso asya yakasında cogu kisi ulasim amacli kullaniyor. Hatta ben de belirli kisimlarda ulasim icin paten kullanmayi dusunuyorum.


  • evimin paspasi  (20.05.16 00:36:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.