[]

ekonomiden anlayanlardan tavsiye bekliyorum

Merhaba herkese iyi akşamlar.

İki kişi çalışıyor ve her ay ayda 4000 tl civarı paramızı mütemadiyen biriktirebikiyiruz. Bu miktar şu An 40.000 civarlarında. Bu miktarı kendimize ek gelir elde edecek şekilde degerlendirmek istiyoruz. 100.000 tl civarına kadar birikim yapacağız. Bu miktar için yapılabilecek en faydalı işler için onerilerinizi bekliyorum.

Aklıma şu fikir geliyor daha iyileri sizde mutlaka vardır ben pek anlamıyorum

-inşa aşamasında ev satın almak ve tamamlandığında satışa koymak.

 
ben onu arsa aşamasında yaptım kazandım. Ha risk mi risk.
Ancak şu sıralar ortalık durulana kadar riskli yatırıma girme koy faize bekle.

  • basond  (19.05.16 19:12:17) 
15 ay sonrasi, Turkiye sartlarinda ikinci derecedeki planlarinizi yapmak icin cok uzun bir donem. Biriktirene kadar paranizi farkli yatirim araclarinda tutun, 9 ay-1 sene sonra tekrar bu soruya cevap aramaya baslarsiniz.


  • f_d  (19.05.16 19:13:43) 
Bu tip duyuruların sıkıcı tarafı şu oldu. Herkes aynı şeyleri öneriyor, tavsiye isteyenler de hiçbirini zaten yapmıyor, yapmayacak. Zaten çoğu fikir de herhangi bir köy muhtarınınkinden daha farklı değil ya da uygulanamaz uçuklukta. Ortası yok. Uygulanabilir gerçek ticari ya da yatırımsal fikir verebilecek ve bunu deneyen insanlar var. Ama tavsiye isteyenlerde zaten o fikirleri uygulayacak cesaret, insiyatif ya da niyet yok. O fikirleri verenler de on, yirmi yıllık tecrübelerinin bir mesajla anlatılmayacak şeyler olduğunu bildiğinden hevesleri yok. O yüzden de gerçekten işe yarar fikir verecek olanlar uğraşmıyor böyle şeylerle. Bazı ergen irileri de oturduğu yerden sallıyor şunu yap bunu yap diye. Üzücü. Ha yine de illa fikir mi istiyorsunuz? 100 bin liraya 2 tane lüks berber aç en az dörder sandalyesi olsun. İşyeri olmayan sekiz berber bul. Kasaya otur veya birini oturt. Her birine masraflar sana ait olarak günlük kazançlarının yüzde kırkını ver , yüzde altmıştan yüzde yirmi giderleri düş. iki dükkandan yüzde kırk artı kırktan günde bir berberin en az 200 tl kazandığını ve yüzde kırkının 80 tl yaptığını ve senin elinde sekiz berber olduğu için günde 640ayda 20 bin kazan. Desem nolur. Nasılsa kimse yapmayacak. Böyle bir kazanca da inanmayacak. En iyi fikrim bu mu? Hayır. Diğer yüz fikrimin içinde en kötüsü. Nasılsa boşa soruluyor nasılsa boşa cevaplıyoruz. Sizi tenzih ederim ama gerçek bu.


  • a r a m i s  (19.05.16 19:21:09 ~ 19:28:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.