[]

Ağırlık Çalışmak

Selam,

Skinny fat'im. Bu dertten kurtulabilmek için evde n'apabilirim? Şınav?

Yetiş ya Angelus!

 
O iş salona gitmeden zor biraz. Kendi vücut ağırlığınla istasyon çalışmaları yapabilirsin. Bodyweight Workout diye arat. Belli bir noktaya böyle gelirsin ama bir noktadan sonra Progressive Overload yapman gerekir. O da şınavla falan olmaz ne yazık ki. Yani yeterli ekipmanın olmadığı için olmaz. Şöyle 70/80 kilo civarı bir ağırlık setin varsa o seni ortalama 9/10 ay idare ederdi ama sadece vücut ağırlığı çok küçük bi yol aldırır sana.


  • angelus  (19.05.16 19:17:49) 
yazılan çalışmalara ek: düzgün beslen yoksa yaptığın spor hiçbir şeye yaramaz. sporun %80i besindir.


  • freetakilir  (19.05.16 19:24:37) 
Bende ekleme yapayim. Skinny fat oldugundan cok protein tuketmen lazim. Kilonun 1.5 kati. Skinny fat olayi aslinda kas az oldugundan ince gozukuyorsun. Sen simdi gobegi eriticem diye cok az kalorili diyete girip protein yemezsen olan kasida kaybeder iyice skinny fat gozugursun. Ayrica agirliga abanman lazim. Cut icin cok rep az kilo diyorlar ama bence skinny fat agir calismali ki kaslar buyusun vucudun orani duzelsin.


  • duyurumvar  (19.05.16 21:03:32) 
Salona yazıl. Temel egzersizleri öğrenmeye çalış.


  • arnold schwarzeneger  (20.05.16 09:46:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.