[]

Air Force Adidas Superstar falan

Ya bi ara tüm herkesin ayağında air forcelar vardı. Şimdi de superstarlar. Çok mu rahatlar? millet kumaş pantolonun altına bile superstar çekmiş. ne düşünüyorsunuz bu superstarlı saçını yarı topuz yapan septumu delikler hakkında?

bir de superstar yerine ne alayım güzel beyaz bi spor ayakkabı arıyorum da.


 
moda işte herkes heveslenip alıyor, sonradan da rahat değil deyip kenara koyamıyorsun. bir de düz renk olunca her şeyle uyduruyorsun. superstar 5-6 yıldır giymedim rahat mıdır bilmiyorum ama stan smithler hiç rahat değil. otururken bile ayağımı rahatsız ediyor. superstar da rahat değildir büyük ihtimalle. nike air max ler de sıcakta terletiyor biraz giymek istemiyorum o yüzden ama rahat bayağı. nike roshe run ve air max ultra modelleri biraz daha yazlık, hava alan tarzda. onlara bakabilirsiniz.


  • ontheroad  (19.05.16 15:54:04 ~ 15:54:29) 
2001'den beri Superstar alırım ömrü bittikçe düzenli olarak. Şu an kullandığım iki çift de bu süre zarfında aldığım ikinci ve üçüncü çift.

Düzgün kullanım ile ömrü uzun ve gayet rahat. 300+ TL fiyat baya pahalı olduğu için indirim yakalayıp klasik olanını 130 TL'ye, black out olan tamamı siyah modelini ise 144 TL'ye almışım (şimdi Morhipo siparişlerinden baktım).

Bu arada saçım iki hafta öncesine kadar uzundu ve yarı topuz yapıyordum, fakat bu bağlamda beni "septumu delik" olarak nitelendirenin zeka seviyesi olsa olsa ilkokulda ıslak pamuk deneyinden kendi imkanları ile büyüyebilmiş fasulye kadardır.

Son olarak sen Superstar alma, yarın öbür gün septumunda sorun çıkarsa ayakkabıdan bilirsin.

Bir soru soruyorsanız adam gibi sorun, cevap verelim.
  • polifonik osuruk  (19.05.16 17:29:44 ~ 17:37:06) 
septumu delik derken septumu deldiriyolar ya, piercing falan. niye kızdın buna sen? :) çok moda o olay. yarım topuz da moda. superstar da öyle. instagram bu tiple dolu:/ o yüzden yakındım nedense dolmusum

indirimlisi bayagi cazipmis
  • madeleine elster  (19.05.16 21:37:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.