[]

powerpoint sunum

sunum yaparken sadece sunumu yapanın aldığı notları veya yorumlarını görebileceği bir fasilite varmış. nasıl yapıyoruz onu?




 
google'daki "how to put comments on powerpoint" aramasının ilk linki --> smallbusiness.chron.com


  • rubenanyukov  (19.05.16 14:42:17) 
ingilizcem yok benim:( ne yazdığını dahi anlamadım:( neden yüzüme vuruyosun:(


  • cokponcik  (19.05.16 14:47:16 ~ 14:53:05) 
powerpointte icerigi ekledigin yerin altinda notlar bolumu var. oraya yazdigin seyler sadece sunumu yaptiginiz bilgisayarda gorunur. projeksiyonda ise sadece sunum gorunecektir.


ornegin sunumu yaptigin ekran bu sekilde gorunecek ama projeksiyonda sadece sunum belirecek.

www.mshowto.org
  • lifeframe  (19.05.16 15:01:19 ~ 15:04:59) 
ben öğretmen görünümü diyorum ona, sunum yapanlar için çok kullanışlı ufak bir göz atmayla ne geveleyeceğini ve sonraki slaytta nereye bağlayacağını görüyorsun ve akışı bozmadan "errmm.." demeden bir profesyonel edasıyla sunumunu yapıp alkışları alıyorsun. nasıl yapacağım soruna cevap üst sekmede yer alan " slayt gösterisi" ne tıkladaha sonra sağ tarafta yer alan " sunucu görünümünü göster'i tiklediğinde bu görünüme geçebilirsin. tabi projeksiyonun vga kablosu pc'ne takılı değilken bu işlemi yapamıyorsun.


  • thevalentino  (19.05.16 15:36:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.