[]

heykel nerelere/kimlere satılabilir?

heykel yapıp satmak isteyen ve bu işin eğitimini almış biri ticari olarak nerelere heykel yapıp satabilir ve büyük paralar kazanabilir? zengin iş adamlarını düşündük ama onlara ulaşmak ihtimal dahilinde değil şu anda.




 
heykel sanatçısıysa heykel yapar yapar sonra sergi açar, o sergiye gelenler ya da eserlerden haberdar olanlar beğendiklerini alır.

daha sanayi tipi heykelcilikten bahsediyorsan bilemiyciim.
  • baba jo  (19.05.16 00:11:30) 
İnstagram denenebilir gibi.


  • shenergy  (19.05.16 00:12:18) 
+ olarak küçük bir dükkan açıp meraklısına satabilir


  • neira  (19.05.16 00:12:49) 
büyük meblağlardan ve büyük heykellerden söz ediyorsak tabii ki belediyeler. özellikle akp'li olmayan belediyeleri kovalamak gerek. gerçi fatih sultan mehmet heykeli gibisinden heykellerle akp'lilerle de bağlantı kurulabilir.


  • microfiction  (19.05.16 00:17:44) 
sergi işlerini biz de biliyoruz fakat şu an için işin sanat kısmıyla ilgilenmiyoruz. sadece ticaret gözüyle bakıyoruz şu aşamada. ne bileyim, oteller, fabrikalar filan ilgilenmez mi heykel yaptırmakla?


  • devilred  (19.05.16 00:18:57) 
konu 'otellerin, fabrikaların filan' ilgilenmesi mevzusu mu yoksa ilgilense bile niye sana yaptırsın mevzusu mu? muhakkak ilgilenirler tabi.


  • mrvengeance  (19.05.16 00:22:23) 
Mini figürinler vb. yapmak markalaşmak daha çok para kazandırır. Büyük para kazanmanın yolu markalaşmaktır.


  • ThomasJefferson  (19.05.16 00:26:47 ~ 00:27:07) 
Ben bir ara kendi bustumu yaptirmak icin arastirma yapmistim, ama uygun bir secenek bulamamistim.

Bence kendi ayristirip uzmanlasacagi bir kac alan secip onlara yonelik web siteleri ile lead yakalamaya calisabilir.

Buna ek olarak bireysel kullanici haricinde dendigi gibi belediyeler, oteller vb de secenek olabilir eger baglantilari varsa.
  • crown  (19.05.16 00:31:39) 
sanat için değil para için yapıyorsan para kazanamazsın ondan, başka şeylere yönel derim.


  • neil manke  (19.05.16 00:49:50) 
@the thin white duke

eğitimini almış diye özellikle belirtmiştim ama neyse.
  • devilred  (19.05.16 00:52:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.