[]

Yurtdışı mektup yollama

Almanya'dan Türkiye'ye mektup yolladım. Bugün 8.iş günü, hala yok ortada:/ takip de edemiyorum takip için belirtmek gerekiyormuş bilmiyordum. Mektup için endişelenmeye başladım, sizce normal mi? Deutschpost 6gün demişti ortalama, bizim ptt'den mi kaynaklanıyordur, yoksa kayıp mı olmuştur sizce:/?
Not:biraz sabırsız olduğum doğrudur



 
Pttdendir.

Genelde almanya'dan max 2 gune cikiyor, istanbulda oluyor ama istanbulda surunuyor baya.
Ha istanbul degilse adres ya da buyuk sehir degilse daha cok surunebilir
:D
  • kuehles blondes  (18.05.16 23:28:29) 
İzmir'e gidecek inşallah:(
Ptt'den isimle sorgulama şansım var mıdır peki?

  • shineonyoucrazydiamond  (18.05.16 23:33:19) 
Yok. Takipli gondermediyseniz nesine nasil sorgulayabilirsiniz ki.

Biraz daha bekleyin, bu haftasonjna filan varir herhalde.
  • kuehles blondes  (18.05.16 23:35:09) 
benim annemin vizesi için yolladığım belgeler 15 günde gitmemişti. belgenin aslı elinde olsun diye yollamıştım zaten gitmeyince de maille hallettik. peşine düşmedim o yüzden ama kaybolabiliyor evraklar haberiniz olsun.

Türkiye'den Almanya'ya da posta yollamıştım 10-12 gün falan sürmüştü gitmesi. bir hafta daha bekleyin bence.
  • ontheroad  (18.05.16 23:50:47) 
benim hiç kaybolmadı ama 2 haftayı bulduğu çok oldu
ankaradayım

  • niye ama  (19.05.16 00:07:48) 
Ben isvec'ten gonderdigimde, takip no'su falan verilmeyen en ucuz opsiyonu kullanarak yollamistim ve yanlis hatirlamiyorsam tam 1 haftada varmişti. Bence 2. hafta da ulaşmazsa mektuptan endişe etmeye başlayabilirsiniz.


  • sAINT  (19.05.16 01:18:15) 
geçen cuma ulaştı mektup :) ama daha da takip no'suz heyecan aramam :)


  • shineonyoucrazydiamond  (22.05.16 16:19:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.