[]

Müzik sorunu

Aile ile arabayla 3 4 saatlik yol gidilecek bu sirada hem benim hem onlarin sıkılmayacağı şarkılar önerebilir misiniz




 
Duyuruyu görünce istemsizce gülümsedim :) biz de ailecek bir yere giderken en büyük sorunumuz bu olurdu önceden. Kulaklık takip başka bir şey dinleyince de babam bozulurdu, 'zevksiz miyiz biz' diye.

Biz genelde Baris Manço, MFÖ, Cem Karaca, Candan Erçetin filan dinliyoruz hep beraber olunca. Arada annemin ozel istek yapmasiyla Erol Evgin, bari Tarkan olsun dememle Tarkan dinlediğimiz de oluyor.

Eski fransızca şarkılar ve kardeşimin bunlar olmuyorsa micheal jackson olsun demesiyle listede minik değişiklikler de yapıyoruz.
  • fraise  (18.05.16 16:52:38) 
tarzlarınız nasıldır bilmiyorum ama biz türk sanat müziği dinliyoruz hep berabersek. herkesin zevkine uyuyor.

zeki müren, müzeyyen senar... kim sevmez ki?
  • fakyoras  (18.05.16 17:05:56 ~ 17:06:20) 
Genelde 90lar turkce muzik dinliyoruz, bazen kro olmayan turkuculerin yorumundan turku de dinliyoruz.
Mirkelam, tarkan, candan ercetin, baris manco filan. fraise +1 sayilir yani.

  • kuehles blondes  (18.05.16 17:08:25) 
Fakroyas, mesela ben ve kardeşim sevmiyoruz. Annemler seviyor, babam genelde türk sanat müziği ve türkü dinliyor zaten.


  • fraise  (18.05.16 17:09:09) 
Ya bi ricam olacak, ailen kafa ise son zamanlarda dalga geçtiğim çok güldüğüm bir şey var onu da ekle.

Heijan - Genemi Amcalar
  • Polaroid  (18.05.16 17:34:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.