[]

superonline fiberden memnun musunuz?

2 yıldır ttnet kullanıyorum ve açıkcası pek memnun değilim. aylık 75 tl ödüyorum. 24 mbps internet var.

superonline 50 mbps internet, ilk 3 ay ödeme yok. sonraki 21 ay 80 tl ödemesi olacak. bu şekilde bu kampanyaları var. superonline önerir msiniz?


 
superonline = digiturk.
bu kadar söyleyeyim.

  • uuth  (18.05.16 15:20:42) 
Bir Uydunet kadar olmasa da iyidir. Ofiste Sol Fiber var, yeni nesil modemle sorunsuz bağlantı sağlıyor.


  • teknikekip  (18.05.16 15:21:45) 
superonline fiberse eğer ben menunum.

edit: zaten başlıkta fiber yazıyormuş. -_-
  • 10032007  (18.05.16 15:22:20 ~ 15:45:31) 
superonline fiber kullanıyorum 2009 dan beri, inanılmaz memnunum. baya hediye vs de veriyorlar. (1 yıl ligtv üyeliği, apple tv 4, android tablet şuana kadar verdikleri hediyelerden bazıları)


  • evet soyadim gercekten mucuk  (18.05.16 15:29:22) 
ben 50 mbit akk sız fiber kullanıyorum. 160 TL ye geliyor, ama akk olayı filan yok. İndir indirebildiğin kadar. Bütçen varsa tavsiye ederim.


  • more space  (18.05.16 15:32:18) 
memnun değilim çünkü superonline fiberi 3mbps olarak kullanıyorum. akk filan değil bildiğin sürekli olarak 3, upload da 1... akk geçmiş adsl gibi aynı yani, tek farkı biraz daha düşük pingi.

ha bunun suçlusu tek başına superonline değil tabi, otelde kalıyorum ve tüm odalarda ayrı hat var hepsi de anlaşmalı olarak bu şekilde bağlanmış. yani ben parasıyla bile yükseltemiyorum. alın kiraya ek 100-150 lira verin bana 50-100mbit diyemiyorum yani.
altyapı kaldırıyor hatta 1-2 gün kampanya yaptılardı da 1gbit kullandım bayram mıydı neydi bişey olmuştu. torrent indirirken eski pcde hdd hızı yetersiz kalıyordu da disk overload mı ne hata veriyordu öyle diyeyim...

yani fiberi fiber hızında kullanacaksan evet iyi, ping de daha düşük oluyor hız da daha yüksek oluyor altyapısı da daha yeni ve daha sorunsuz genel olarak... ama akk geçmiş gibi bunca yıl kullandığım için, otelle anlaşması böyle olsa bile bu altyapıyla böyle boktan bir hıza anlaşma yaptığı için nefret ediyorum. haliyle antipatim var kendisine karşı. son 1 ay bile kalmadı, okul bitiyor işte... gideceğim yerde fiber yok, vdsl soracağım o da yoksa adsl olacak... bu düşük pingi arayacağım muhtemelen ama adsl bile olsa hızı bu fiberden yüksek olacak, şaka gibi... 4 yılımı yedi, eziyet etti bana bu internet. 4 yıl gece pc kapatmadan indirme yapmak zorunda kaldım uyurken insin de sabah dizileri izleyebileyim diye... uydunetten de iyi altyapı olarak, müşteri hizmetlerini vs. bilemem ama ttnet olsun vodafone olsun turkcell olsun farketmez fiber en iyi seçenek mümkünse.

gideceğim yerde vodafone ya da ttnet olacak muhtemelen. turkcell 4 yıldır bıktırdı çünkü. ttnet de bu 4 yıldan önce aslında adsl ile eziyet etti, ttnetten de nefret ediyorum. varsa vodafone bağlatırım bi süre sıkıntı çekip ondan da nefret edeyim bari.

türkiyede her iss berbattır, superonline fiber o berbatlar arasında en az berbat olan muhtemelen...
  • ucan spagetticanavari  (18.05.16 15:47:00) 
superonline kullanıyorum. hayatımda verdiğim en iyi karar. al ve keyfine bak. bir de yanına tv+ eklet, kralsın.


  • Polaroid  (18.05.16 16:06:26) 
sanırım 5 senedir superonline fiber'deyim. yaşadığım en büyük sıkıntı bu iptv ilk çıktığında kesintiler oldu, 50mbit olması gereken hızım 5mbit çıkıyordu.

5 senede sadece bir kaç ay sıkıntı çektim, onun dışında gayet memnunum. şu an 100mbit 175GB kullanıyorum, kota yetmeyebiliyor bazı aylar, onun dışında bir sıkıntım yok. (hız testlerinde 85-90 küsur civarı çıkıyor)
  • kimlanbu  (18.05.16 17:20:00 ~ 17:32:56) 
ttnetten çok çok iyidir.


  • cabiday  (18.05.16 17:23:38) 
evet


  • for the record  (18.05.16 17:39:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.