[]

İki tanecik bisiklet sorusu

1- Havalar iyice ısınmadan bi suluk almak istiyorum, termal olanları gözüme kestirdim de 750 ml'lik olanlar çok mu büyüktür? 40 tl civarı hangi marka modeli önerirsiniz?

2- 29'luk MTB kullanıyorum ve önde 2.25, arkada 2.10 dişli lastik kullanıyorum. Schwalbe Marathon'un 700x35c lastiğini sadece arkaya taksam (şimdilik bütçem çiftine yetmiyor) biraz olsun rahatlar mıyım asfaltta? Bisikletin dengesi bozulur mu?


 
1-suluk konusunda ben termal kullanmıyorum,yol kenarındaysam soğuk alıyorum arazideysem sıcak su bile insanı serinletiyor.
2-yanılmıyorsam marathon serisi 1.60-1.80 falan. Öndeki 2.25 yerine de şu an kullandiginiz arka lastiginiz daha az dişli ise onu takarsınız. (Sanırım öndeki arkadakinden daha dişli kullanıyorsunuz)

Yoksa ön 2.25 ve sert dişlere sahipse asfaltta zaten rahatsız olursunuz
  • me gusta  (18.05.16 15:57:46) 
Önde Schwalbe Smart Sam var, memnunum aslında yol tutuşundan falan. Arkada ise Bontrager XR1 kullanıyorum. Aslında evde 2.00 olanı da var aynı XR1'in ama onu hiç karıştırmadan set olarak satıp bir Schwalbe Marathon mu alsam diyorum.


  • chicha  (18.05.16 16:17:14) 
Eğer bundan sonra sürekli yolda sürecekseniz tabi marathon. Masrafa girmeyeyim diyorsaniz bence tırtıkları en çok erimiş olanı öne takın, düşük bi profili olsun. Veya önce schwalbeyi takın, bontragerları set olarak satmanız daha kolay olabilir hem.


  • me gusta  (18.05.16 16:41:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.