[]

go pro hero 4 black edition hakkında

şimdi genel itibariyle video ve fotoğraf özellikle gayet iyi ancak ben kullananlardan şunu öğrenmek istiyorum...

ben bu aletle maksimum aralıksız ne kadar video kaydı yapabilirim...diyelim cihaz üzerindeki en düşük kalitede 1 saat aralıksız kayıt yapma şansım var mı? veya var ise kaç gb'lık bir hafıza kartı işimi görür...

şimdiden teşekkürler...

 
SjCam + Dandik 8GB hafıza kartıyla bile 1 saatten uzun süre FHD video çekiyorum ben. Hero4, 64GB'a kadar destekliyordu yamulmuyorsam. Hızlı bir 64GB alırsan, kaliteye göre 2 saatle 6 saat arası çekebilirsin rahat rahat. Batarya bitmezse tabi :)


  • charles montgomery monty burns  (18.05.16 14:37:47) 
ben 720p 60fps de kullanıyorum bu ara, 2 saat gibi cekiyor.

1080 120fps de fln 1,5saat gibi.

kart için, lexar633x ayarında bı kart alman lazım. yazma hızı stabil 40mb ustu olacak. tavsiyem lexar1000x. amazonda fiyatı uygun.
  • bryan fury  (18.05.16 20:22:03 ~ 20:29:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.