[]

takım elbise herkese yakışmaz mı?

deminki arkadaş bir fotoğraf paylaşmış. şimdi düşünüyorum da bana da takım elbise pek yakışmıyor. fotoğraflarda falan arkadaşlarım efsane çıkarken bende hep eğreti duruyor.

yani durum sadece kilo da değil. 70 kiloyken de yakışmazdı, 95 kiloyken de yakışmıyor sanki.

var mı böyle kendine takım elbise yakıştıramayan başka?

halbuki takım elbiseyi çok beğeniyorum. çok karizmatik buluyorum.

 
yanlış kesim tercih ediyorsundur. en dombilide bile güzel duruyor.


  • cekilmis gayfe  (18.05.16 00:59:32) 
Takım elbise değil hacı o.

Bence özel diktirirsen yakışır, kimlere yakışıyor, sana mı yakışmayacak.
  • yatagants  (18.05.16 01:00:03) 
Güzelliğin, estetiğin göreli olduğunu düşünürsek herkese yakışır.


  • la rana  (18.05.16 01:01:18) 
ya gerçekten öyle değil gibi, gidip en kaliteli markalardan arkadaşlarımla, nişanlımla falan seçiyorum. yakıştığını söylüyorlar ama fotoğraflara falan bakınca diyorum ki olmamış bu.

bence takım elbisenin yakışmadığı insanlar diye bir gerçek olmalı :)
  • cinayet saati  (18.05.16 01:09:40) 
Bazilarina o kadar yakismiyor. Bana epey yakistigini soyluylerler mesela. Ama cok sik giymedigim icin de olabilir:)
Sismanlara ve cok zayiflara yakismaz ama. Onceden cook zayiftim ve bir seye benzemiyordu uzerimdeki takim.

  • stavro  (18.05.16 01:15:47 ~ 01:16:38) 
dombili hoş değil ya :) abi bende şahsen farklı markalar ve kesimler kullanmama, acaba ayakkabıdan mıdır diye değişik modeller deneme rağmen bana takım elbise olmuyor abi


  • gkhT  (18.05.16 01:35:52) 
O kadar çok varyasyon var ki illa biri yakışacaktır. Doğru olanı bulamıyorsunuzdur. Kafayı göstermeden bir fotoğraf atın söyleyeyim nasıl bir şey almanız gerektiğini.


  • ThomasJefferson  (18.05.16 02:02:34) 
şimdi fotoğraf bulamadım ama betimlemek gerekirse, göğüs kısmı aşırı şişkin, karın kısmı daha zayıf bir görünüş oluşuyor.

yani sanki 3 kg meme varmış ama göbek yokmuş gibi üst kısım şişkin duruyor. özellikle ceketi iliklediğimde.
  • cinayet saati  (18.05.16 02:44:42) 
stavro+1

bence de sismanlara ve cok zayiflara yakismiyor, onun disinda kalan her erkek icin 10 uzerinden +2 puan sebebi. sirf bu yuzden ise takim elbiseyle giden sevgili ariyorum ahhshsd benim gozum gonlum acilsin, cefasini o ceksin ha ha ha (kotu kadin gulusu)
  • equine  (18.05.16 03:32:07) 
gerçek yakışıklılık/güzellik yaz geldiğinde belli olur gibi bir şey vardı. hani herkes takımın içinde ya da montun berenin içinde yakışıklı/güzel ama yazın incelen/ açılan/ sporlaşan kıyafetlerle mal ortaya çıkıyor.

konuyu dağıtmayayım, takım elbise herkese yakışır. tabi malzeme bozuksa çok yapacak bir şey yok ama nasıl desem olana +3 ile 5 arası ekliyor takım elbise. biri 8'dir 11-13 olur diğeri 2'dir 5-7 olur.
  • air  (18.05.16 05:00:51) 
Elbisede degil de durusununda bir bozukluk olabilir mi?


  • curukturpkokusu  (18.05.16 10:58:15) 
bana da yakışmıyordu. sonra iyi bir terzi buldum. iyi bir takım elbise fiyatının 100 lirasını vererek tam bedenime uygun takım diktirdim. takım çok şık durdu. istediğim gibiydi. vucuduma göreydi. siz de böyle bir yol izleyebilirisniz.


  • markasiz  (18.05.16 11:01:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.