[]

Prison Break

Bunun yeni sezonu geliyormuş. Viral bir şaka falan mı acaba? Bu Wentworth denilen eleman obez olmamış mıydı?




 
m.facebook.com

Kendi ağzından öğren niye obez olduğunu. The Flash, Legends of Tomorrow izlemediğin belli. Adam 2 senedir gayet fit.
  • mimimi  (17.05.16 23:04:24) 
Şaka falan da değil, bir iki senedir konuşuluyordu prison break. Muhtemelen kısa sürecek. 9-10 bölüm maks 3 sezon.


  • mimimi  (17.05.16 23:06:03) 
Prison Break: Sequel
imdb.com

Googleda 1 snde bulacağınız şey için başlık açmayın aq. İlla gözünüze sokucaz.
  • mimimi  (17.05.16 23:19:59) 
ben bir süre önce duymuştum geri dönüyor diye. tam ne kadar oldu hatırlamıyorum ancak epey oldu, unutmuştum hatta. duyuruyu okuyunca hatırladım.

ancak güzel bitmişti, hani biraz aceleye gelmişti ama fazla sıkmadan sonlandırmışlardı. bakalım yayınlarlarsa izleriz :)
  • air  (17.05.16 23:22:27) 
Agustostan beri konusuluyor zTen yeni degil ki.


  • condom kurşunu  (17.05.16 23:52:47) 
ohoo fragmanı bile düştü:

www.youtube.com
  • matrix  (18.05.16 20:18:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.