[]

İşte çok yorulanlar

Bir sonraki güne nasıl hazır ediyorsunuz kendinizi, var mı formülünüz?




 
çalışmak köleliktir.

ben prensip olarak çalışmıyorum.
  • anonymice  (17.05.16 22:02:22) 
İçmenin üstüne yorucu bir güne başlamak eziyet değil mi? Bence öyle.


  • pavlis  (17.05.16 22:04:08) 
fazla formülü olan varsa bana da versin :( işten 7'de çıkıyorum eve gelip yemek hazırlayıp onları yiyip ortalığı toparlayıp oturana kadar saat 10 oluyor :( çalışmaya başladığım ilk günden beri (ki beş sene oluyor) çok yorgunum. biraz olsun dinlenebilmek için evde hiç iş yapmamaya çalışıyorum. hafta sonları da paso kendime vakit ayırıyorum. bol bol dinlenip güç toplamaya çalışıyorum. ne yazık ki ben o her şeye yetişebilen çok yönlü insanlardan değilim, zağar gibi yatıyorum (neyse ki kilo almaya müsait bir yapım yok).


  • köstebek kurabiye  (17.05.16 22:11:02) 
benexoil (doğru mu yazdım bilmiyorum "b" vitamini) bir de d vitamini takviyesi al. tabi doktor gözetiminde.


  • ozdoganci  (17.05.16 22:12:25) 
Haftasonundan bütün meyve sebze alışverişini tamamlayıp, hepsini yıkayıp paketleyip dolaba öyle koyuyorum. Böylece yemek aşamasında özellikle de salata için yeşillik yıkamaya üşenmeden hemen halledip, bu süreci hafifletiyorum. Aksi takdirde üşenirim, o yüzden bunu tavsiye ederim.

Bir de evde olduğunu hissettirecek şeyler ruhu dinlendiriyor. Kedi, sevdiklerin, kitap, çay, vs vs. O kadar dinlenince bir bakıyorsun ki uyuyakalmışsın, kısır döngü böyle bir şey :(
  • neferkitty  (17.05.16 22:15:57) 
Uyuyunca geçmiyor mu? Bir sonraki güne uyumadan başka nasıl hazırlanır, bilmiyorum.

Akşamları genelde ya işle gelirim eve, ya bir yerden gelirim ya da işten geç gelirim. O yüzden evde 10:00'dan önce akşam diye bir şeyim pek yok. Zaten erken yatıyorum ama erken yatınca ertesi gün rahat geçiyor. Sadece Cuma günü artık haftanın yorgunluğu delicesine çökmüş oluyor, o gün spor günü olduğundan da iyice zor oluyor. Cuma gecesi döndüğümde 10-13 saat arası bir uykudan sonra vücut kendine reseti atıyor; ertesi hafta yine aynı döngü başlıyor. Hafta içi idare eder uyku ve hafta sonu uyku stoğu ile vücut kendini tamir ediyor.
  • aychovsky  (17.05.16 22:27:37) 
Bahsettiğim yorgunluk bedensel yalnız, zihin olarak yorgunluğa alışığım.
Bir de çok uyku uyuyamıyorum, uyku sorunum var. Yarın nasıl kalkacağım acaba yataktan, yine stres oldum.

  • pavlis  (17.05.16 22:30:40) 
Haftanin en az 1 günü 8 ile 9 arasında uyuyorum. Ertesi gune ve sonraki günlere ancak iyi geliyor.


  • cabiday  (17.05.16 22:33:04) 
eve gelince bilgisayar, telefon, akıllı tv falan kullanma. gün boyu radyasyona maruz kalıyorsun eve gelince bitki çayı yap ve uyu.


  • ozdoganci  (17.05.16 23:09:36) 
Dinlendikçe yoruluyorum ben. O yüzden iş dışında da yorulmak iyi geliyor. Gerçekten.


  • innatedesire  (18.05.16 00:07:27) 
Şehir merkezinden uzak yerlere gidiyorum iş çıkışı.


  • arnold schwarzeneger  (18.05.16 11:13:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.