[]

Makyaj süngeri

Almaya karar verdim bb krem sürerken kullanmak icin. En iyisi beauty blender deniyor, 60 tl falan. Buna bu kadar para vereyim mi yoksa ucuz bir sey idare eder mi?




 
Sunger ozellikle beauty blender kalin yapili urunleri dogal uygulamak icin. Ornegin mac pro longwear goz alti kapaticisi. Hicbir urun bb kadar dogal uygulayamiylr bunu. Ama mac face and body fondoteni bb ile uygulayamazsiniz cok sivi cunku. Kisisel gorusum bb kremi parmak uclariyla hic olmadi duo fiber denilen fircalarla uygulamaniz ( rt stippling brush ya da sigma f80) eger ille alicam derseniz yves rocherin 10 liralik tombik sungeri mukemmel bi muadil buna


  • fbeyza  (17.05.16 19:52:52) 
-En son yves rocher, sungerlerinin uretimini durdurmustu. Sonra geri baslatti fakat belli basli magazalarda vardi sadece. Su an akibeti ne bilmiyorum ama iyi bir sunger.
-Eger bulamazsaniz, h&m'in sungeri beauty blender'a birebir muadil gosteriliyor. Fakat onu bulmasi daha da zor. 10 lira oldugu icin isik hiziyla tum magazalarda tukendi.
-En son care ise real techniques'inki. O da fiyat performans olarak iyi. 25 lira fln sanirim.
-Bir de beauty blender'in siyahi ve pembesi, kirmizidan daha uzun sureli oluyor onu biliyorum mesela. Bir de kirmizisinin 10. yikamada bile rengi akmaya devam ediyormus.
  • yuzır  (17.05.16 20:11:07 ~ 20:12:01) 
@yuzir sirf bundan kelli sephorada 16.90 a kistirdim kirmizi olanini. Satilmiyor cunku. Temizleyemeyip atan arkadasim var:)


  • fbeyza  (17.05.16 20:30:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.