[]

Hastahanede adli mahkumlara öncelik tanımak!

Bugün randevum oldugu halde 2 saat geciktim, evet adli mahkum lanetine ve tek caĺışam memur olan polis, gardiyan,asker vs yüzünden! Bu lanet olasica toplumun ve dinlerin yasak koyduğu şeyleri yapan katil,tecavüzcü ve hırsızların halkın gittıgı yerde ne işi var! Karımıza, kızımıza ve malımıza göz diken bu rezil yaratıklar için neden bekliyoruz! devrimcileri siyasi tutsakları katledip,tedavisine izin vermeyen devlet nesen adli suçlara oncelik taniyor, mahkum kaçmasın ya da gardiyanların işi gecikmesin diye mi? Bu rezillik nedir, bu nasıl düzen be düzene lanet olsun! Ben evime giren hırsıza ve kızıma, eşime göz diken serefsizlere öncelik vermek ve onları beklemek istemiyorum, gitsin cezaevine ya da tıpkı adli sağlık kontrolü gibi uygulama getirsinler, ben gözaltına alındığım zaman tonla dayak yedim devrimciyim diye be bu saglik kontrolunde de hicbir sey yapilmadi! Ha nerede ahlak! Devrimcilere dayak hırsızlara, tecavüzcülere öncelikli sağlık kontrolü mü?!




 
ne yazdığını okumadım.

o adamın orada durduğu her dakika çevresindekiler için risk ayrıca ne kadar çok kalırsa kaçması için o kadar çok fırsat bulabilir. öncelik verilmesi normal. mümkün olduğunca erken işini bitirip kodese geri tıkılmaları gerekiyor.
  • fakyoras  (17.05.16 17:56:32 ~ 17:57:05) 
Evet


  • nrmnm  (17.05.16 17:59:04) 
ne yapacak adam mhrs;den randevu alip sira mi bekleyecek?


  • baldur2  (17.05.16 18:01:08 ~ 18:01:16) 
mümkün olduğunca hızlıca işlemleri halledip tekrar mahkumu içeri tıkmak amaç.
kaçmasına engel olmak ve oradaki insanlara zarar verme ihtimaline karşı öncelik tanınır.

  • livaneli kadir  (17.05.16 18:18:15) 
@Fakyoras okumadiysan neden yorum yapiyon yol al...


  • le fantome de l opera  (17.05.16 18:21:05 ~ 21:54:16) 
@baldur2 siktir olup gidecek arkadaş, baska yer yapsınlar, kocaman zindan yapiyorlar, madem bozuk bi sistem egitimsiz bir devletiz. O halde yer yapsinlar bu yarattiklari canavarlara ... ben bu yaratıklar icin beklemem...


  • le fantome de l opera  (17.05.16 18:23:26) 
öncelik sırası genelgesinde savcı veya kolluk kuvvetlerince önceden sağlık kurumuna haber verilmeli ve randevu alınmalı diye bir madde var.

bu konuyla ilgili bir yazışma yapılıp yapılmadığını bilmiyoruz. kuruma haber verildiyse itiraz etmelik bir durum yok. bana kalırsa da oradaki mahkumun bir an önce işini bitirip gitmesi lazım. bir anda orada bekleyenlerden birini rehine alıp kaçmaya çalışmasını kimse istemez.

ilk muayenesini yapan doktor raporuna "kâti raporunun dahiliye, cerrahi, psikiyatri veya hangi branşı ilgilendiriyorsa uzmanının görüşü alındıktan sonra verilmesi uygundur" diyerek geçici rapor verdiyse savcı o uzman görüşünü almak zorunda. adli dahiliye, adli cerrahi, adli kbb gibi branşlar da olsun ne işi var bizim aramızda onların dersen; bu branşların hepsi bir şekilde bize vergi olarak geri döner. o topa girmeye hiç gerek yok.

doğrusu bu; yanliş olan diğer orneklerde yapilanlar. siyasi suclu muayeneleri gibi diğer örneklerin de bu şekilde yapılması gerekirdi.
  • montauq  (17.05.16 18:33:49) 
adli mahkumlarla kendi liseliliğini bir mi tutuyosun birader sjahfbajkalç. tamam o zaman yetkililere söylerim ben seni de adli mahkum olarak öncelikli muayene eder, sonra içeri tıkarlar. 3-5 sene falan yersin. süper. hastanede sıra beklemiyosun sonuçta. yürü be devrimci kim tutar seni.


  • der meister  (17.05.16 18:38:25) 
sen nerenin devrimcisisin gardaş?


  • thewizardofearthsea  (17.05.16 18:52:07) 
evet, ben bizzat iddaa bayiinde zigiştiriyorum mahallenin lavuklarını. osasuna gol attıkça segs yapıyor çocuklar.


  • der meister  (17.05.16 19:31:50) 
Şu konuşma tarzıyla anca kamyon devirirsin liseli kardeşim.


  • once  (17.05.16 19:44:59) 
@once lisilero kucumseme iclerinden senden yurekli senden cok halkini dusunen canlar var sonra kendinden utanirsin


  • le fantome de l opera  (17.05.16 19:58:30) 
o mahkumlar tıbbi kontrole getirilenler olmuyror genelde adam kalp, böbrek vs. hastası oluyor cezaevi hekimi onu sevk ediyor. ne yapsınlar her hapishaneye hastane mi kursunlar? tam donanımlı olması lazım üsteik.
hümanist olduğumdan değil ama sonuçta onlar da insan, sağlık temel hak. davalar yıllar sürüyor adam belki hükümlü değil tutuklu...bilemeyiz ki.
ne yapabilirim dersen. neredeyse her ilde adli vakaları belli yerlere gönderirler. ankarada genelde numuneye ve demiryolu hastanesine gelir. o kadar sinirleniyorsan başka hastaneye gitmeyi denesen?
  • niye ama  (17.05.16 20:04:52) 
" allah bilir siz mahallenizdeki escortlara ve iddoa bayilerine, gece kuluplerine de izin veriyorsunuzdur "
lol

  • allezz  (17.05.16 22:48:51) 
Hayrola DHKP-C sağlık hizmeti sunmuyor mu?


  • i was made for you  (17.05.16 23:14:30) 
ya aceba siz, mahallede hayat kadinligi yapan kadınları döverek teşhir eden ama onu satan adama dokunmayan, LGBTİ'leri sapık diye 1 Mayıs'a almayan devrimcilerden misiniz? ay ben gülerim ama.


  • thewizardofearthsea  (17.05.16 23:14:34 ~ 23:16:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.