[]

bozuk gözlerle güneş gözlüğü

Gözlük takan insanlar size sesleniyorum!

Güneş gözlüğü takmak için iki seçenek var ya lens ya da özel cam yaptırmak. Özel cam yaptırmak masraflı, uğraştırıcı ve orijinaline uygunluğu zor olduğu için zaten doğası gereği saçma. Lens takmak da gözlerimi kurutuyor. Gözlüklü insanlar olarak sizler nasıl üstesinden geliyorsunuz, ya da geliyor musunuz merak etmekteyim. Yani bunca koca endüstrinin bilimin bu işe bir çözüm bulamamış olması bunaltmıyor mu sizi de?

not: ya şu sinemalardaki 3d gözlük olayına ne demeli? kardeşim bunun klipslisini de üretmek mali olarak bu kadar mı zora sokuyor ki hiç girişmiyorlar...te allam!

 
A'dan Z'ye katılıyorum! Ben de merak ediyorum.


  • pomknos  (17.05.16 17:12:31) 
annem numaralı güneş gözlüğü kullanıyor, çok memnun.
ama tabi senin bütçeyi bilemem yazmamışsın ama sonuçta alınıp da senelerce kullanabileceğin bişi olduğu için verilebilir

  • sta  (17.05.16 17:20:20) 
araba kullanıyorsan numaralı güneş gözlüğünden uzak dur, aman diyim.

edit: tünele girince hem gözlük ile hem gözlüksüz göremiyor olacaksınız. çarpışmadan önce normal gözlüğe geçmeniz gerekiyor.

ameliyat oldum kurtuldum, tavsiye ederim.
  • theli  (17.05.16 17:38:34 ~ 18:00:02) 
hem gözlük hem lens dolayısıyla hem numaralı güneş gözlüğü hem de normal güneş gözlüğü kullanıyorum. yerine göre değişiyor bunları kullanışım tabii. ama rahatlık sağlıyor çünkü seçme şansım oluyor. göz kuruluğunuz varsa zaten ek damla kullanarak lensi 8 saatten fazla takmamaya çalışın. bir dönem gözümde bir rahatsızlık olduğu için ben de gözlüğe geçmiştim tamamen. o ara numaralı gözlük yaptırdım. baya işimi gördü. üstelik araba da kullanıyorum ama gözlüğün camı diğer gözlüklere oranla daha açık olduğu için (güneş yine de rahatsız etmiyor hatta diğer numarasız camlardan daha konforlu) tünellerde bile sorun yaşamadım. kemik çerçeve güneş gözlüklere bu camlar çok rahat takılıyor aslında, kötü de durmuyor hiç.


  • mrsmoon  (17.05.16 19:33:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.