[]

Online Menajerlik Oyunu

Selamlar,

Arkadaşlarla oynamalık, kendi ligimizi kurabileceğimiz ve takımımızı yönetebileceğimiz Top Eleven tarzı bir oyun var mı? Fantezi lig gibi oyunlardan bahsetmiyorum, daha çok top eleven, OFM gibi oyunlar. Kuralım ligimizi sadece biz oynayalım.

Teşekkürler

 
managerzone da kendi ligini kurmak var ama paralıydı diye hatırlıyorum en son . en azından 1 kişi lig kurup diğerlerini davet etmesi gerek . hep beraber baslayacaksanız öneririrm 6-7 sene oynayıp bıraktım oyunu 2-3 senedir hiç bakmadım belki parasız olmustur lig kurma

golunited vardı bide, onda var mı lig kurma bilmiyorum.

online menegerlik oyunlarını cok sevmeme ragmen yardımcı olamadım gibi. hissettim :(
  • bnmzz  (17.05.16 16:15:14 ~ 16:16:13) 
@bnmzz, hocam teşekkürler cevabın yeter :) Bi inceleyelim de inşallah vardır aradığımız özellikler :)


  • mystb  (17.05.16 17:23:26) 
online soccer manager


  • xenophobe  (17.05.16 18:09:30) 
online soccer manager yeni güncellemeyle berbat oldu bence, çok fazla ilgi istiyor. yıllardır oynarım, son güncellemeden sonra bıraktım. yok vakit sorun değil takımlarla ilgileniriz, her gün 1-2 saatimizi ayırırız derseniz oraya bakın derim.


  • der meister  (17.05.16 18:15:06) 
bana da son güncellemeyle daha oynanabilir olmuş gibi geldi.


  • xenophobe  (17.05.16 18:28:50) 
tasarım çok güzel, vaktim var dersen diğer özellikler de iyi ama osm genelde pek efor gerektirmediği ve basit oynanabildiği için tercih ediliyordu. ben de tam bu sebepten goalunited yerine onu oynuyordum ama artık ı ıh. eskiden bi basıyodun abi, 5 gün sonra bitiyodu stat inşaatı mesela. ya da 2 gün sonra. şimdi adamlar birinci ve ikinci seviyenin arasını 6-7 eş parçaya bölmüş, her biri 18 saatte bitiyor. e ebesinin şeyi. günde birden fazla antrenman yaptırılabilecek dediler, ne güzel dedik, şimdi 8 saatte bir antrenman vermen lazım.

dediğim gibi vakti bol olan kurt menajerler için şu an iyi OSM ama günde 10-12 dakika bakayım diyenler için bitmiş durumda. takımlarım da mis gibi gidiyodu, bissürü coin neyin vardı peh. bitirdiler güzelim oyunu. alternatifi de yok. geri mi dönsem napsam. ama çok uğraştırıyo böyle de y.
  • der meister  (17.05.16 18:45:52) 
cevaplar için teşekkürler. osm'de lig kurup sadece kendimiz ligimizde oynayabiliyoruz değil mi? üye olup baktım takım seçme ekranında mesela ingilterede bazı takımlar dolu gözüküyordu?


  • mystb  (18.05.16 10:46:51 ~ 10:47:05) 
istediğin takımı alabilmen için 100 token vermen gerekiyor galiba. 225 token 3-4 lira falan olması lazım. çok bi şey değil yani. biraz karıştırın bulursunuz zaten.


  • xenophobe  (18.05.16 11:35:40) 
yeni versiyonda ücret ne kadar bilmiyorum ama eski versiyonda sadece arkadaşlarınla oynayabilmek (başkalarının girişini engellemek) için şifreli/kilitli lig kurabiliyordun, lig kurabilmek için de premium bilet sahibi olman gerekiyordu. yine arkadaşlarınla fantezi lige falan katılabilirsin, belli bir transfer bütçen oluyor, o paraya kadro ayarlıyorsun. transfer yok.

sende neden sadece ingiltere çıktı bilmiyorum ama çok fazla sayıda lig var osm'de. benim ana hesabım rusya 2. ligi'nde bir takımda şu an mesela, ikincisi de ingiltere 2'de. ingiltere 5 falan var. türkiye 3. ligi var, var oğlu var.

sen sadece arkadaşlarınla oynamak istiyorsan ligi kendin kurup dışarıya kapatacaksın ama yeni sistemde o nereden yapılıyor, ne kadara patlıyor hiç bilmiyorum maalesef.

bu arada bence arkadaşlarla oynamak için kapalı lig oluşturmaya gerek yok ya, eğer 18-20 kişi değilseniz. hep birlikte aynı lige girin, diğer menajerlere karşı oynayın. çok bariz olmamak kaydıyla şike falan yapın, çok eğlenceli oluyor haha. geçen gün bizim ingiltere 2'de 10-12 kişilik bi şebekeyi ispitledik transferleri yüzünden, direkt attılar adamları.

aah ah canım çok oynamak istedi şimdi ama o kadar karışık geliyo ki.
  • der meister  (18.05.16 14:07:16) 
@der meister, hocam teşekkürler cevaplar için beni de gaza getirdin :D


  • mystb  (18.05.16 16:14:37) 
@der Meister Osm'de scoreboard yok mu ya? Takımının maçının sonucu 5 dk sonra öğreniyorsun bütün olay bu mu? Maçı takip etmek yok mu ben mi bulamadım?

Maç oynanırken sonucu takip edemiyorsan pek ilgi çekici gelmedi bana ya da ben mi bulamadım?
  • ihanet kac kisilik  (19.05.16 20:57:17) 
sanırım skorbord artık yok. eski versiyonda vardı, yenisinde kaldırdılar.


  • der meister  (19.05.16 21:05:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.