[]

italya rota önerisi

selam romalılar, milano bergamo havaalanına bilet alındı. 4 gün gidiyoruz. ilk gün 3 gibi şehre varabileceğiz ve son gün de uçak 2'de. dolayısıyla 3 günümüz var gibi. nasıl değerlendirelim? ben 8 sene önce italya'yı gezmiştim. como gölüne gidelim diyorum ama diğer 1 güne başka bir şey sıkıştırabilir miyiz yoksa milano'da mı takılalım? çok teşekkürler.




 
milanoda bence pek bişey yok. hızlı tren bileti alıp venedik e gidebilirsiniz bir günlüğüne. ben olsam öyle yapardım yani. ki yapmıştım da. venedik e de bir gün yeter çok müze kafasında değilseniz.


  • interview with the vampire  (17.05.16 08:22:12 ~ 08:22:36) 
milano'da pek bir şey yok evet. venedik'e bir alternatif de genova. aklın kalabilir venedik'te günübirlik gidersen. benim öyle oldu, sonra tekrar gitmek zorunda kaldım.


  • in vino veritas  (17.05.16 08:58:35) 
Araba kirala. Gidebileceğin yerler; Como, Portofino, Porto Ceresio, Nice (Fransa sınırı), Sanremo, Zurich (İsviçre), Milano da Duomo ve çevresini gezersiniz. Genovayı pek beğenmemiştim bilgine, hatta vakit kaybı.


  • poseidon1  (17.05.16 09:35:31 ~ 09:36:09) 
Bana sorarsaniz gunubirlik gezdiginizde akliniz kalmaz Venedik'te. Ilk gun Como'ya gecersiniz, ayni gune baska bir sey sigdiramazsiniz ama Milano'da bir sey yok zaten. Duomo'yu gorursunuz aksam Milano'da. 2. gun Venedik'i gezersiniz 3. gun de Floransa'yi gezip 4. gun donersiniz. Ama donus ayni havalimani oldugu icin gittiginiz mesafeyi tekrar geri doneceksiniz, biraz masrafli olabilir.


  • stavro  (17.05.16 09:39:14) 
Yani tamam milanoda gorecek bir sey yok da siz de 1 haftaligina gitmiyorsunuz sonucta, alti ustu 2 (ya da 3 tam gununuz var - tam anlamadim??)

(Varis gunu saat 3, pasaporttan gec, bavulu al, milano havalimanlarinin hepsi az uzakta vb derken oldu en az 5.
Donus icin de 2deyse, 12de havalimaninda olacaksiniz, 10.30-11 gibi otelden cikmaniz lazim, e o gun de yok. 4 gunden 2 gun kaldi tam olarak)

Venedik'e gitmeyin, tek gunluk bi yer degil. Soooyle bi gormekten baska hicbir isinize yaramaz. Muzeleri vb harika.
Floransa'ya hele hic gitmeyin, en az 2-3 gunluk yer orasi. Pisman olursunuz yol gittiginize! Baska sefer gidersiniz.

Como'ya gidersiniz. Isterseniz baska gun lugano'ga gecersiniz.
Biella cok guzel. Genova'yi da cok seven tanidiklarim var. onun disinda torino vb yakin.
Ayrica venedik yerine verona olabilir. Milano'da gorulecek bir sey yok pek gercekten de ama yani hic kalinmayacak bir yer de degil, insanlari izlemek keyfini cikarmak da guzel seyler.

Illa har har har yolda mi olmaniz gerekli?
  • kuehles blondes  (17.05.16 12:57:16) 
Como'ya mutlaka gidin. 2 gün orada geçirin. Milano'da bi bok yok. Genova daha iyidir.


  • suicides underground  (17.05.16 16:24:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.