[]

taksiye köpekle binmek

bahsettiğim büyük bir köpek. alırlar mı bizi taksiler?




 
keyfine kalmış


  • neira  (17.05.16 00:08:40) 
valla buyuk taksiler var duraga sorarsan adamlarin numarasini verebilir sana ben de sansima beylikduzunde denk gelip durdurup numarasini almistim. cok tuzluya geliyor yalnizn haberin olsun. standart taksiler ise almiyor kesinlikle.


  • chiper  (17.05.16 00:09:04) 
yoldan çevirip değil de, durağı önceden arayarak sorun. köpek ne kadar büyük bilmiyorum ama müşteri kaçırmamak için yollayabilirler taksi


  • maq  (17.05.16 00:24:12) 
kopek kucukse kucaginda tutma sarti ile alma ihtimali cok yuksek. sahsen benim kopegimi, yoldan cevirdigim taksi kucagimda tuttugum surece almisti. buyuk kopekleri ise yoldan cevirecegin taksiye bindirmen imkansiz sayilir.


  • buenos  (17.05.16 01:28:45) 
bence de imkansiz. benim arabayi kopek tuyu var diye yikamam bile dedi araba kuaforu.
kopeginiz icin arabada tasima kafesi alin bence ve su anlik kiralanan araclari kullanin.
jimshorkeykiauniontown.files.wordpress.com
ya da ben araba ortusu aldim, onunla izin veriyor bulundugum yerdeki araba kiralama seyi
media.tiierisch.de
  • bir varmis bir yokmus  (17.05.16 02:00:59) 
Kutudaki kedimle almamışlardı beni. Ağustos sıcağında 2km yürümüştüm, kuzum mahvolmuştu. Hırsımı alamayıp veteriner dönüşü durağa girip beddua etmiştim. Sonrasında hiç denemedim bunu kullandım;
www.istanbulpettaksi.com

  • tungur eezi  (17.05.16 11:37:41) 
Benim büyüğe yakın bir köpeğim var. Tam büyük sayılmaz gerçi ama büyük köpek taşıma kutusuna sığıyor. Biz taksilere onunla biniyoruz. 3 taksiden 1'i kabul etmeyebiliyor ama kutuda olunca şansın çok yüksek.


  • dessy  (17.05.16 11:54:22) 
Valla normal fiyata hiçbirisi almaz. Bu bir gerçek. Normal fiyatın x10 üstünü falan ödemeyi teklif etmeniz gerekir ancak. O da belki.


  • superyetenekliajan  (17.05.16 23:20:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.