[]

erkeklere soru

duyuru erkekleri olarak bizim de hayatımıza çeki düzen verme vaktimiz geldi.

kadınlara bakın abi, az önce açılan başlıkta külotlu çoraplarını renk kategorizasyonuyla çekmecelerine dizmekten söz ediyorlar. bunun üzerine öneriler sunup, en pratik yolları birbirleriyle paylaşıyorlar.

şöyle durup bir düşünün abi biz en son ne zaman böyle bir dayanışma içinde olduk. tamam futbolda bilmem neyde bi dayanışma oluyor da evle alakalı yok.

üstelik modern erkek de tek yaşıyor ve eviyle ilgilenmesi gerekiyor.

kırk yıl düşünsem coraplarımı renkleriyle ayırmak, veya donlarımı çekmece ayrı bir bölgeye konumlandırmak aklıma gelmez.

tişörtle donu aynı çekmeye koyan adamım hatta bi kere yer bulamadım takım elbise çeketini de katladım o çekmeceye koydum. tabiii sonra sabah corap alacakken ceket üstte kaldığı için zor oldu. sonraki gün ceketi alt kısma koydum ki coraplarım üstte kalsın diye.

bazen corapları birleştiriyom farklılık olmasın diye ama gözden kaçıyo bazen farklı corapları giymiş oluyorum.

yeter bence.
öneriniz var mı

 
Kocam benden daha duzenli


  • la noix  (16.05.16 22:23:41) 
benim donlarla çoraplar ayrı çekmecelerdedir bak. tişörtleri askıda yapmazsam ayrı rafa koyarım. atletler de.

bunun dışında aklına gelebilecek her şey kaos ama çaktırma.
  • ron dennis  (16.05.16 22:26:12) 
baksırları böyle bir şey alıp assak mı tek tek?
ecx.images-amazon.com

  • kosun lan mevzu var  (16.05.16 22:26:27) 
kadınların da 40 yıl düşünse arabanın silecek lastiklerini değiştirmek veya akşamki maçın 11'ini tahmin etmek aklına gelmiyor.

erkekleri erkek, kadınları kadın yapan şeyler bunlar. sen çoraplar karışıkken rahatsan, onları düzenlemek hayatına sadece ek iş getirmek.

tabi bu evi ahıra çevir demek değil.
  • celeron 300a  (16.05.16 22:27:16 ~ 22:27:47) 
erkek dayanışmasının eksikliği kisvesi altında kızları över gibi başlamışsın ama bi kız gelsin beni toplasın tadında bitirmişsin.
cevabım: ne diyon lan deyişik?

  • manuel mandalina  (16.05.16 22:27:48) 
Benim evime gelen temizlikci kadin bile evimi cok fazla duzenli buluyor.

Zaten temizlikci gittiginde toz almak icin esyalarin yerini degistirdiginden evi dagitip gitmis oluyor :(
  • crown  (16.05.16 22:27:55) 
alin sizin donlarla coarplara cozum. rica ederim.

www.google.de
  • letheavendangered  (16.05.16 22:28:23) 
mumkun oldugunca ideal olmaya calisiyorum, duzen vs. gibi. iki haftadir da degisik ve saglikli yemekler yapiyorum. hayat guzel.


  • evimin paspasi  (16.05.16 22:30:38) 
Benim hanım ayrı bi çekmeceye dizip bırakıyor, yoksa ben tişört çorap kazak gömlek tek çekmeceyle idare edecek bi adamım. Düzen güzel bir şeymiş.


  • angelus  (16.05.16 22:30:42) 
@let, şahsen günlerce tuvaletin havası ile haşır neşir olmuş kağıdı nasıl başucu nesnesi yapabiliyolar anlamıyorum.
peşin not: evet okb'liydim, ama geçti :/

  • manuel mandalina  (16.05.16 22:33:26 ~ 22:33:44) 
@mandalina, mutfaktaki kagit havlunun rulosu da olur.


  • letheavendangered  (16.05.16 22:35:32) 
Hicbir zaman bir ornek corap giyememek disinda her seyim derli toplu. Coraplar nasil karisiyor anlamis degilim, birbirine yakin renk secip kotariyorum isi.


  • chiper  (16.05.16 22:38:24) 
Evlen


  • yons  (16.05.16 22:59:26) 
Çorap toptancısına git 24 tane aynı çoraptan al. 24 tane aynı dondan 24 tane de aynı atletten al.

3-4 yıl sonra bi daha git, 12şer tane al.

Bitsin bu çile.
  • babilbaligi  (17.05.16 06:57:47) 
karakter meselesi, alışkanlık ve aile düzeni de etkiler.

kendimden bahsedeyim mi biraz?

istanbul'da tek başına yaşayan bir devlet memuruyum.

evimde çamaşır kurutma makinesi dahil her şey var. haftada bir tüm günlük kıyafet, iç çamaşırı, çorap vb. şeyleri kategorize bir şekilde yıkar, kurutur, katlar ve ayrı ayrı bölümlerine dizerim. bunu yapmaktan da zevk alırım.

yemek konusuna gelince, millet soğan biber ve domatesi keser, melemen yapar. ben tüm malzemeleri en iyi şekilde manavdan seçer, eve getirir özenle ayrı ayrı tabaklara doğrar, her doğrama işleminden sonra, kesme tahtası ve bıçağımı yıkar ve tüm yemek boyunca yemeğimin başında beklerim.
başka bir örnek, bonfileyi mühürledikten sonra, doğrar ve pembe kalan yerlerini kızgın tereyağında pişirir ve restoranlarda olduğu gibi masaya servis ederim.

temizlik konusuna gelince, 2 günde bir elektrik süpürgesini açar, toz alırım. ayda bir kere halıları yıkamacıya veririm. kurutma makinesinden çıkan sıcak su boşa gitmesin diye vileda için de onu kullanırım.

bunu ödemelerde de yaparım. dolabımın üstünede tüm faturalar, kredilerim ile ilgili ödeme tutarları vardır. dolabı her açtığımda onları görür ve hafızama kazırım.

bu tarz şeyleri tekseniz yapabilirsiniz.
  • Polaroid  (17.05.16 19:45:44) 
@Polaroid

dehşete kapıldım.
  • kosun lan mevzu var  (17.05.16 20:00:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.