[]

işten çıktım eve geldim. bir sürü kadın gördüm.

şaka lan şaka... evde görmedim kadınları, heycan yapmayın.

eve geldim işte,
sonra kendimi çok yalnız hissetim.
evde tek başıma böyle, ezik gibi.
nefesim darlandı, duvarlar üzerime üzerime geliyor gibi oldu.

iyisi mi dışarı çıkayım dedim.
ne yapsam ne yapsam diye düşünürken, ulan uzun zamandır mekdanıs yemiyorum bi gideyim de yiyeyim dedim.

ara not: ara sokaklarda bile trafiğe yakalandım bu şehrin a.k..

mekdanısa varınca bir asosyallik geldi çöktü üzerime her zamanki gibi. iyisi mi arabaya servisten alayım sonra ordan siktir olur giderim, bir kuytuda yerim ya da dönüp dolaşıp gider evde yerim dedim içimden...
sonra içeriye bir baktım silme insan lan. ben böyle bir kalabalığı ünlü kebapçılarda bile görmedim. her yaştan insan doluşmuş, genci de var yaşlısı da..

ilginç geldi bu durum ve orda yemeye karar verdim. girdim içeri aldım bigmek menümü sos olarak da hardal tabii.

insanlara bir bakayım dedim.
içerisi komple kadın nufusu. erkek oranı yüzde 15 falandır.
kadın günü gibi lan. şaka ötesi.

gün boyu sadece salata yedim diyecek kızlar bunlar lan, yüzlerine bakarak anlıyorum bunu.
ne yedin bugün? bi salata yedim, yağsızdı, sonra şekersiz kahve içtim gün başka bir şey yemedim. (fakat buna rağmen tombişim)

hepsinin önünde en büyük boy patatesler vardı.

neyse efendim. geçtim bu utanmazların arasına oturdum yimeğimi yedim. buzlu kolamı yudumlarken içeriye daha da fazla insan doluşuyor, arabaya servis kısmında kuyruklar oluşuyordu.

sanırsın mekdanıs yarın kapanacak. bugün yedin yedin, yarına yok.--- eat me like there is no tomorrow --- misali bir kalabalık.

şimdi soruyorum size bu kadınlar neden bu kadar zalım?

 
pattesleri güzel ama burgerdan bak bunu kabul et.


  • anonymice  (16.05.16 21:19:20) 
Kadınlar da seni gördü mü?


  • damdanakan  (16.05.16 21:33:38) 
kadınlara hitap eden bir tipim yok abi. görmediler.


  • kosun lan mevzu var  (16.05.16 21:34:26) 
bi insan mekdanıls yicek kadar kendini sevmeyebilirmi ya :(


  • slalom  (16.05.16 21:39:48) 
Ben bu olaya çok çok önceden şahit olmuştum. Mc Donald's özellikle çocuklar için doğum günü partisi düzenleyebiliyor sanırım. Ben de ilk gördüğümde sanki tanımadığım birinin evine girmiş gibi hissetmiştim kendimi. Kadınlar da dediğin gibi gün falan yapabiliyor. Sizinki bayağı modernmiş ama. American girls... Bizim komşular Özsar'da gün yapıyor, lahmacun falan yiyiyorlar. Sevgilimle falan görseler beni direkt gülerler. :)


  • dissendium  (16.05.16 21:45:28) 
  • ambrosia  (16.05.16 21:47:02) 
Sen beni guldurdun, Allah da seni guldursun


  • balpolen  (16.05.16 22:02:50) 
sözlüğe yazsan debedeydin şimdi. güldürdün eyvallah :)


  • mattiadestro  (16.05.16 22:22:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.