[]

Kulotlu corap mevzuu

Hanimlar bunlari nasil muhafaza ediyorsunuz? Benimkiler bi bez cantanin icinde ama aradigimi bulmak zor oluyor :/




 
Benim komple çoraplara ayırdığım bir çekmecem var, ikea'dan düzenleme aparatı almıştım içine. Renk ve modellerine göre dizdim. Örneğin siyah ve külotlu olanlar üst üste bir tarafta, ten rengi olanlar üst üste bir tarafta, spor çorabı olanlar bir tarafa gibi.


  • fraise  (16.05.16 21:08:28) 
ben şöyle bir şey almıştım bir milyoncudan. Doloba asıyorum çok rahat oluyor.

ecx.images-amazon.com
  • yue  (16.05.16 21:17:43 ~ 21:18:57) 
bunun mevsimi bitmedi mi hala


  • kosun lan mevzu var  (16.05.16 21:39:11) 
Çorapların bulunduğu çekmecede ayrı bir bez raf içerisinde. Bu tciboda filan satılan raf/çekmece düzenleyiciler var, onun içinde duruyor.


  • neferkitty  (16.05.16 22:15:17) 
Çoraplar bacağımda bile muhafaza olmuyor ki, dolaba atacak kadar dayansın. En fazla üçüncü giyişimde ya başparmağı, ya topuğu gidiveriyor. Kaçmayan çorap aldım, o bile pıtır pıtır kaçtı. Bir yılda yıkayabildiğim külotlu çorap sayısı 5'i geçmedi galiba. Şu hurçların küçük boyları var, tüm çoraplarım orada. Külotlu çorap diye özel maliyet kalemim var. Penti Fit 15'ten alıyorum, kullan kullan dur.


  • aychovsky  (16.05.16 22:21:53 ~ 22:22:29) 
@kosun valla mevsimi gecince dolaptan yok olup kisin yeniden ortaya cikmiyolar :p


  • la noix  (16.05.16 22:21:58) 
@aychovsky cevap marks and spencer. Bu arada senin onceki sutyen seyinde de balcony tiptekilerden aldiysan oyle olabiliyor


  • la noix  (16.05.16 22:22:35) 
Ikea'dan raf ayırıcı bir aparat almıştım, bölme gibi bir şey. Cekmeceye 2 tane ondan koyuyorum, kulotlular, gece giymelik pofuduklar (geceleri çok üşüyorum:/) ve günlük giymelikler diye ayırmış oluyorum.

Ikea'da daha pratik şeyler de görmüştüm ama dolabımda yer yok diye almamıştım.
  • bfm  (16.05.16 22:39:45) 
yesilimtrak
bunların daha uzunları daha geniş gözlüleri falan oluyor (banyo için) onları bir araştır derim. ben top gibi katlayıp bir göze 2 hatta 3 adet bile koyuyorum.

Bunun dışında normal çoraplar için 2 adet çorap çekmecem var ama malesef düzenli tutamıyorum. Zilyon tane çekmece içi düzenleyici aldım ama iki günde dağılıyor bir de onlarda mecbur bir göze birden fazla çorap koyunca aradığımı göremiyorum bir türlü. İç çamaşırı da aynı şekilde katlayıp koysamda acelem olunca hemen dağıtıyorum.

Siz nasıl düzenliyorsunuz iç çamaşırlarını?
  • yue  (16.05.16 23:26:29 ~ 23:27:00) 
Aychovsky, alt tabanı kalın çoraplar var, ben de bu sene keşfettim. Onlarda yırtılma filan olmuyor. İlk kez çoraplarımı 2. kış kullanabileceğim, cok mutluyum.

Soruya cevap olmadı ama olsun :)
  • fraise  (16.05.16 23:44:36) 
penti 15 den çoraplar rossmann'da 3.99 lira. sakladığınıza yıkadığınıza değmez. dayanırsa ne ala, dayanmazsa çıkar at gitsin. gidip pahalı pahalı almayın.

kadın değilim, çorap fantazisi olan erkek değilim, sadece evliyim. ona göre mesaj atın.
  • kibritsuyu  (17.05.16 08:15:42) 
penti kadar kalitesiz marka yoktur herhalde. ha bi de mavi jeans var. penti öncelikle çorap markası olmasına rağmen inanılmaz kalitesiz ve 2.ciye bile giyilemeyen çoraplar üretiyor. üstelik penti mağazasında 5 lira olan bir pantolon çorabını migros'ta 2-3 tl'ye bulabiliyorsunuz.


  • kakao  (17.05.16 08:39:29) 
Marks and spencer diyorum yine de. Dugunumde giydigim corabi hala giyebiliyorum (2.5 sene oldu). Uzun vadede fiyati kendini amorti ediyor. Ayrica outlet'lerde gayet uyguna bulunabiliyor

Marks and soencer ic camasirlari tumden <3 <3
  • la noix  (17.05.16 08:59:41) 
Ben boyle seyler icin cekmeceleri olcup bicip ona gore bolme cizip ahsaptan kestiriyorum.
Kulotlu corap giymiyorum ama:)

  • stavro  (17.05.16 09:46:07) 
sik sik giyilmekte olan coraplar kumas sepet gibi birsey var, onun icinde. www.evmanya.com
kis ise yazlik coraplar dipte, yikadikca top yapip atiyom sepete.

kulotlu coraplar once burgu yapilir, sonra bir dugum atilir ipmis gibi. o sekilde patiklerle birlikte ayri bir cekmcede durur. giyildiyse zaten makineye gider.

kulotlar guzeller, cirkinler, pamuklular vs. gibi gruplara ayrilir. katlanmadan ust uste konur. oyle cekmecede durur.
  • jimicik  (17.05.16 10:01:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.