[]

Kaygı ve anksiyete bozukluğu hakkında

Bugün psikiyatra gittim. AŞIRI kaygılı olduğumu (böyle vurguladı) söyledi. Detaycı ve mükemmelliyetçi olduğumu, sürekli nedensellik aradığımı söyledi. Prozac yazdı. (Daha önce de majör depresyon ve anti depresan geçmişim olmuştu)
Şu anki kaygımı ilaç kullanmadan azaltamayacağını, kaygı düzeyim azaldıktan sonra kaygılarıma cevaplar ve çözümler arayabileceğimizi söyledi.

Şu an kaygı seviyemden dolayı bazı şeyleri anlatsam bile anlayamıyorsun dedi.
Bendeki bu kaygı bozukluğu ne derece şiddetli yani?

Tavsiyeleriniz var mı sevgili guguk kuşları?

 
Ben en dibe vurduğum bir zamanda terapiste gitmiştim.
Terapiste ilaç kullanmak istediğimi söyledim. Beynimin kimyasını ilacın düzelteceğini sanıyordum.
Terapist gerçek bir terapistti. Bana ilaca gerek olmadığını söyledi. Birkaç ayda terapi ile düzeldiğim gibi hiç hissetmediğim kadar iyi hissettim.

İlaç sadece geçici bir yasal uyuşturucu. Kanmayın. Kullanmayın. Gerçek iyileşme düşüncededir.
  • gijilti  (16.05.16 21:07:55) 
Prozac iyidir. Ama placebo etkisi olayını bilirsin, yüzde 50 ilaçsa yüzde 50 düşünce. Kanseri bile yener düşünce. o derece...

Hayat stilini biraz değiştir. seni rahatlatacak ortamlarda bulun.

Prozac iyidir .
  • anonymice  (16.05.16 21:12:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.