[]

Cryptolocker

Öncelikle vurmayın öldüm, öyle bir gün geçirdim ki evet bu virüslü maili açacak kadar malladım.

Entryleri falan okudum da, malwarebytes ile taradım bilgisayarı, ama sistem geri yüklemeyi beceremedim. Çok önemli bir dosya yok illa kurtarayım dediğim aslında, hani kurtarsam iyi olur da olmazsa da çok sıkıntı değil. En net çözüm format mı?


 
en net çözüm usb ye yukleyeceğin bir linux mint'i bilgisayara kurmak aslında. no virus no cry.


  • anonymice  (16.05.16 20:29:12) 
cryptolocker virüsü çözüldü aslında

şurda nasıl çözüleceği anlatılmış

uzmanim.net
  • false pretension  (16.05.16 20:36:55) 
Virüsün CryptoWall olmadığına emin misiniz? En net çözüm tabi ki format. En iyi tavsiye kurtarmak istediğiniz klasöre sağ tıklayıp üst menüden önceki sürümlere tıklamak. Eğer önceki sürümler varsa dosyalarını formattan önce mutlaka kurtarın. Format atana kadar kesinlikle bilgisayara usb veya hdd takmayın.


  • dissendium  (16.05.16 20:52:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.